writing-img

Mirena in depresija

clock-img

22.07.2009, 22:14

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Pozdravljene!

Mene pa zanima ali je katera postala pri uporabi mirene depresivna ali živčna?
Sama se odločam ali bi ali ne bi Mireno. Zaradi tega stranskega učinka me ne mika preveč. Sem brala v navodilih in tam piše, da lahko pride do tega. Moja G je rekla, da kao, da ni možno. Da pri tabletkah ja, pri Mireni pa ne. Sama sem včasih depresivna (nisem na AD) tako, da ne bi rada stanja poslabšala.
Upam, da mi bo katera pomagala!!!!!!!!!

Hvala za nasvete in LP!

clock-img

22.07.2009, 22:16

clock-img

moci

pencil-img

5572

prijateljici se je to zgodilo, ja. jo je odstranila in je ok.

clock-img

22.07.2009, 22:20

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Mi lahko poveš malo več o tem. Znaki ...

clock-img

23.07.2009, 12:46

clock-img

mulan

pencil-img

236

Jaz sem imela mireno leto pa pol. Pa sem se počutila vedno bolj tečna in depresivna in imela sem polno glavo vsega. Pred dobrim mesecem sem jo odstranila (prav zaradi slabega počutja), pa se mi zdi, da sem že boljša. Tudi če je malo hormonov, se čuti na celem telesu. Pa če ne takoj, pride s časom. Moj dragi se je enkrat pogovarjal z eno ginekologinjo o mireni, pa je rekla, da jo ona odsvetuje, saj jo je morala skoraj vsem njenim pacientkam odstraniti zaradi stranskih učinkov. Tako smo mi spet na dobrih starih kondomih. Če prej nismo zanosili 3 leta in pol brez hormonov (dokler se nisva odločila za user posted image ), nama tudi zdaj lahko gre.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem