writing-img

Mleko!

clock-img

22.04.2005, 08:49

clock-img

L & L

pencil-img

997

Lep sončen pozdravček. Mene pa zanima, če vam tut kaj mleko teče? Meni recimo tko mal kaplja, je pa rumene barve. Sej baje je to normalno, sam tko sprašujem ker me zanima. Lep pozdravček:sloncek:in pazite nase. :nosecka: L&L

clock-img

22.04.2005, 08:54

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hojla, meni je nekje okoli 22t začelo iztekati mleko (oziroma kolostrum). prej nisem kaj dosti modrcov nosila in sem šla v trgovino, pa vidim dva fleka na majici:)- pol sem pa začela modrce nosit.

iztekanje je normalno, sam pazi, da ne stimuliraš bradavic (masiranje in podobno), ker to pa baje lahko sproži popadke in še več iztekanja (povdarek na baje).

M

clock-img

22.04.2005, 08:56

clock-img

monči

pencil-img

125

nič naj te ne skrbi to je normalno, tudi meni včasih.
Baje, da ga ne smeš iztiskati, pa ne vem točno zakaj!
Če ti fejst teče se da kupit posebne blazinice.
lp

clock-img

22.04.2005, 09:06

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Dan nosecke. Meni tudi iz bradavick pritece prozorna tekocina ce bradavice mocno stisnem.
Magi nevem zakaj se nebi smelo masirati joske + bradavice, ker meni je ravno babica priporocila naj si jih masiram, da mi se bradavice mal utrdijo in da nebi imela nepotrebnih bolecin ko bom dojila otrocka.
:kuza:
:nosecka:27t

clock-img

22.04.2005, 18:22

clock-img

miskahiska

pencil-img

21

Cao punce,

jaz sem v eni (pojma nimam kateri) nosečniški reviji prebrala, da naj ne bi blo dobr bradavic masirat od 6.meseca dalje, ker naj bi to povzročalo izločanje nekega hormona, ki sproži popadke.

Čeprav sem šele v 19.tednu si jih nič več ne "utrjujem".Si jih bom že potem z bpantenom mazala.;)

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem