writing-img

Mleko,ribe,sir....

clock-img

16.06.2007, 23:07

clock-img

BELINEA

pencil-img

63

Hay, zdaj sem kar nekaj časa brala ta forum in vidim , da imate glede dodajanja kar različno mnenje. Mene pa full muči par stvari in bi želela vaše mnenje glede .:( aja, stari smo 7 mesecev ) :    MLEKA ( alpsko, navadno ..., kdaj lahko začnem in ga zamenjam z adaptiranim npr. za čokolino, riževe kosmiče, zvečer za večerjo...)  , RIBE, NARIBAN SIR, KRUH (malo za glodat, je boljši črni, beli...?? ), KISLA SMETANA, SLADOLED, TESTENINE, FIŽOL,!!!! Saj vem, da sem zatežila in da bi mogla delat po občutku, samo tako sem bolj ziher.Prosim za vaše dragocene izkušnje!  LP.

clock-img

16.06.2007, 23:14

clock-img

IWONA

pencil-img

79

Alpsko mleko že od 6 meseca,ribe je jedel ( postrvi) od cca 8 meseca,sir še do dandanes ne,pa je star 2 leti,kruh že od 6 meseca,kisla smetana,testenine tudi od 6 meseca.Fižol od 1 leta,ker ga prej ni maral,sladoled pa tudi od cca 1 leta

clock-img

17.06.2007, 09:26

clock-img

eya

pencil-img

4615

Alpsko mleko pri 11ih mesecih,
ribe, fižol, sladoled pri 1 letu,
siri, kisla smetana pri 8ih mesecih,
kruh, testenine pri 8ih mesecih (za črnega sem vedno malo v dvomih, ali je res črn, ali samo pobarvanuser posted image )

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem