writing-img

Mleko

clock-img

31.03.2007, 11:05

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Ravno ko sem "stopila" v 21 teden nosečnosti sem se zjutraj zbudila z mokro pižamo okoli leve bradavice. Ginekologinja me je opozorila da lahko pride do tega, vendar se mi to zdi še prezgodaj. Sedaj mi je skoz nerodno kdaj se bo pojavil flekec na majčki... Kupila sem si že tiste robčke. Ali je to normalno? Ali bo sedaj izcedek do konca nosečnosti? Gotovo lahko pričakujem, da se bo pojavil tudi na desni dojki. Izcedka je čisto malo. Kapljica in kapljica ...pa pricurlja. Ste tudi ve imela podobne "težave"? Naj se obrnem na G?

Pa še nekaj. Otroka čutim od 18. tedna. Prejšnji teden je bil pravi razgrajač, ta teden, pa se ga komaj čutim. Je to normalno?

clock-img

31.03.2007, 11:49

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Brez skrbi, to je čist normalno.

clock-img

31.03.2007, 12:18

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

Jaz sem začela "točit" že okoli 12 tedna, tako da sploh ni panike user posted image Otroka boš pa enkrat čutila bolj, drugič manj, važno pa je, da ga čutiš. Tudi mali črvički niso vedno enako razpoloženi za fuzbal user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

clock-img

31.03.2007, 13:51

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Jaz nekaj časa sploh nisem ugotovila, kaj bi to lahko bilo. Sem bila prepričana, da sem se nekako pošpricala v kopalnici...pri umivanju zob.

user posted image

No, po kakšnem tednu mi je le "kapnilo", kaj je to. Pa sem brala, da je možno, da kolostrum malo spuša tudi že zelo zgodaj in da to ni nič narobe.

Cvetim...

clock-img

31.03.2007, 22:44

clock-img

majas

pencil-img

3393

Ja hormoni delajo in dojke se pripravljajo... izteka ti prva tekoččina, nič hudega.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem