writing-img

Mleko BEBA

clock-img

13.05.2005, 14:16

clock-img

deily

pencil-img

334

Pozdravljene
Sem nova med vami in imam problem.
Pred 16 dnevi sem rodila in zaradi narkoze sem zgubila mleko. Sedaj uporabljam Aptamil pre+prsa in mala ne kaka po 3 dni. Zanima me ali katera uporablja mleko BEBA, saj sem slišala, da ne zapira in ne povzroča krčev.
Hvala za odgovor in lep dan
Deily in Nateja

clock-img

13.05.2005, 14:19

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Kaj ne pričakujeta drugo leto :duda:???

clock-img

13.05.2005, 17:01

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Mi ga uporabljamo in smo zadovoljni.

Lp

clock-img

13.05.2005, 17:30

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Isto kot Spacey. Uporabljala sem ga pri ta velikemu, ta mala ga pa dobi, če gre mama na štajerski žur.

Jasna

clock-img

13.05.2005, 17:33

clock-img

buči

pencil-img

4367

Tega mleka sicer ne poznam, ampak imam pa zelo dobre izkušnje z Novalac-om. Imajo tudi formulo proti zaprtju, pa tako proti kolikam, pa tako proti polivanju, pa navadno. Da je dojenček zaprt oz. da kar nekaj dni ne kaka, se ne sekiraj. Kolegici mala ni kakala 10 dni, pa je z njo vse o.k. vsak ti bo rekel, da se bo to uredilo. Ja, se bo, če ne prej, ko bo otrok začel jesti gosto hrano. Dobra tolažba, a ne! :zmeden: Ne sekiraj se, za nasvet vprašaj pediatrinjo ali pa kar v lekarni. Naš mali je bil dojen le 2 dni, ostalo je na flaši oz. na žlici, pa je čisto cool :modri::hudicek: oz. :modri::angel:. Pazi le, da ne boš preveč mešala različnih mlekov. Poskusi najti tistega, ki otroku najbolj odgovarja, na ceno ne glej.

:kuza:

clock-img

15.05.2005, 09:38

clock-img

Zvončka

pencil-img

45

Mi ga tudi uporabljamo in smo zelo zadovoljni. Krči so se z uporabo Bebe (po Aptamilu) drastično zmanjšali.

Baje ima Aptamil že malo zastarelo formulo, medtem ko je Beba novo mleko. Poleg tega je konsistenca vseh treh št. popolnoma ista, medtem ko pri Aptamilu je menda vsak bolj mokast in zanič. Je tak bolj kremast in se lepo topi.Z Novalacom nimam izkušenj, toplo priporočam pa Bebo.

Po mojih zadnjih informacijah naj bi tudi ljubljanska porodnišnica začela uporabljat Bebo.:zmeden:

Lep dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem