writing-img

Mleko Beba 3 ali Hipp 3

clock-img

03.06.2005, 08:30

clock-img

majčica

pencil-img

61

Zanima me za katero nadaljevalno mleko po osmem mesecu naj se odločimo, ker se bomo počasi začeli odvajati od dojenja. Aptamil ga ful zapira, brala pa sem da pohvalite Bebo in Hipp...sem hotela že kupiti Hipp, pa ga imajo samo z okusom banane (obstaja tudi navaden?).
Hvala za pomoč, pozdravček!

clock-img

03.06.2005, 09:28

clock-img

Anonimen

Jaz imam od Hippa-najprej sem imela jabolko,pa je imela krče pa še v rito ji ni šel preveč,zdaj pa imamo z okusom banane ga pa z veseljem popije,sploh pa če je notri čokolešnik (kakšen dolg stavek).
Če ga boš kupila ga daj raje v Millerju.

clock-img

03.06.2005, 12:04

clock-img

Tinna

pencil-img

420

**** kolko pa stane Hipp3 v Millerju? Mi ga kupujemo v Mercatorju sicer okus vanilija 1.340 SIT.

LP:sloncek::sloncek:

clock-img

03.06.2005, 20:22

clock-img

Anonimen

Glih ene tolk stane,ne vem točno.Ga je pa 600g,ima Clip zapirač pa še v dveh žakeljčkih je pakiran.Aja,pa grudic ne dela:bravo:

clock-img

03.06.2005, 20:36

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hipp 2 stane v Müllerju 900g 1800sit. Za trojko pa ne vem.

clock-img

03.06.2005, 21:29

clock-img

majčica

pencil-img

61

****, kaj pa gostota mleka...a gre trojka normalno po flaški s cucljem številka 2 (nuk s širokim vratom) ali je treba kaj drugega kupit? Hvala za odgovor in letim v Muellerja jutri po mlekec:-)

clock-img

03.06.2005, 23:50

clock-img

Anonimen

Jaz imam nukov cucelj številka 2(za gosto hrano).Je sicer kar velka luknja,ampak ko dam noter čokolešnik vse v momentu popije.
A veš da se mi ne zdi bolj gost...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem