writing-img

Mleko Neuburger

clock-img

21.01.2009, 18:28

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Mleko Neuburgeg prodajajo v Tušu za 0.49€ za liter ( 1.5 mm)
Ali ga je kdo od vas že probal? Se ga splača kupiti ker cena je res ugodna.

clock-img

21.01.2009, 20:46

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

sem glih vidla reklamo, mene tut zanima, če jo ok.

clock-img

21.01.2009, 21:22

clock-img

lucika

pencil-img

2357

a ni najboljše probat in videt?
a sploh je razlika v mleku? mi kupujemo hoferjevega, pa sem že tudi vse živo. itak ga imamo za kavo in pudinge, potem pa že malo zmanjka...meni je ok. kot mi je bilo šparovo in spinovo in alpsko in.....

clock-img

21.01.2009, 21:26

clock-img

Elvircek

pencil-img

43

Tudi jaz sem glih vidla oglas in me res zanima user posted image kaj je s tem mlekom? Le od kje je? Hmmm...

Naj bo dan lep in prijeten!

clock-img

21.01.2009, 21:42

clock-img

lucika

pencil-img

2357

pa a je tolk cenej? koliko vem je hoferjevo nekj čez 50 centov...tak da 49 glih ni neka cena, ki bi bila pol zastonj in zato sumljiva.

clock-img

21.01.2009, 23:20

clock-img

Eva*

pencil-img

352

IZVIRNO SPOROČILO: Elvircek

Tudi jaz sem glih vidla oglas in me res zanima user posted image kaj je s tem mlekom? Le od kje je? Hmmm...

Iz Nemčije.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

21.01.2009, 23:29

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Seveda, da je razlika v mleku user posted image  Meni osebno je boljsi od Pomurskih mlekarn kot od LM - oz. Sparov boljsi kot Mercatorjev. (3.5, drugega ne pijemo).

clock-img

22.01.2009, 07:58

clock-img

benika

pencil-img

7793

Se čist strinjam z Ribico. Razlika med mleki je ogromna. Mi npr. pijemo mleko iz Eurospina ali Lidla (1,5). Zadnjič sva v Mercatorju vzela Tej mleko, pa sva ga z veliko težavo porabila. Katastrofa od mleka.

Zame osebno je Alpsko mleko še vedno najboljše, vendar pa mojega dragega po njem preveč napenja.

clock-img

22.01.2009, 08:05

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Hoferjevo je ok, ga večkrat kupimo,
drugače pa gledamo da je proizvajalec iz slovenije. user posted image
Ker za spar naprimer polnijo pomurske mlekarne in je mleko super, kupimo pa stalmo tudi 3.5 mm, ker z vodo ga lahko tudi sami zmešamouser posted image
Moje mnenje.

clock-img

22.01.2009, 08:37

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Mi smo ga ravno včeraj kupili en karton. Meni je čisto o.k.
Jaz popijem kar veliko mleka pa moram reči, da ne opazim nekih bistvenih razlik med različnimi proizvajalci. O.k., saj so razlike, ampak nisem še naletela na mleko, za katerega bi rekla, da ni dobro, oz. ga ne bi mogla piti.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

22.01.2009, 08:44

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Ker za spar naprimer polnijo pomurske mlekarne in je mleko super, kupimo pa stalmo tudi 3.5 mm, ker z vodo ga lahko tudi sami zmešamouser posted image
Moje mnenje.

Če je proizvajalec iz Slovenije to še ne pomeni, da pijemo mleko slovenske krave.......user posted image

clock-img

22.01.2009, 09:16

clock-img

janjja

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Moje mnenje.

Če je proizvajalec iz Slovenije to še ne pomeni, da pijemo mleko slovenske krave.......user posted image

No a lahko rečeš za Alpsko iz Ljubljanskih mlekarn da je od slovenskih krav? Za nobeno ne moreš rečti....
Zanašam se pač da se držijo pač nekih ISO standardov...

clock-img

23.01.2009, 20:08

clock-img

Elvircek

pencil-img

43

Mi imamo najraje mleko iz Avstrije (Formil, 3,5%mm). Mleko je enkratno! Jamiii... Če pa nimamo časa skočit k sosedom, pa kupujemo Sparovo mleko Pomurskih mlekarn.

Naj bo dan lep in prijeten!

clock-img

23.01.2009, 21:19

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Moje mnenje.

Sej mleku ne dodajajo vodo, ampak mu najprej poberejo vso maščobo, potem pa dodajajo do določenega procenta maščobe, recimo do 1,5%

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 23.1.2009 21:20:24 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

23.01.2009, 21:26

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Za kaj pa porabite toliko mleka, da ga kupujete na kartone? Resno vprašam. Ker pri nas ga na mesec porabimo morda dva litra, morda kdaj tudi tri, samo dvomim. 

clock-img

23.01.2009, 22:34

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Kaj pa otroci jedo? Volga bom vesela kakih idej za večerje?!

Naše za večerjo skor vedno kaj mlečnega. Al je to samo kakav, ali je v palačinkah, mlečni gres, mlečni riž, crispiji. Mi ga porabmo morda mal manj kot dva kartona? Aja pa jaz zjutri namesto kave, spijem vroč kakav al pa včas tud zvečer, ata ga pije celo iz kartinske škatleuser posted image ,...

Men osebno je pa res skor nevzgravžen mleko z 0.5 m.m.. Res voda. Drgač pa mi je fajni od Pomurskih mlekarn- filan pa v Tušu, al Šparu,...

clock-img

24.01.2009, 09:37

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Za kaj pa porabite toliko mleka, da ga kupujete na kartone? Resno vprašam. Ker pri nas ga na mesec porabimo morda dva litra, morda kdaj tudi tri, samo dvomim. 

Smo 4člansk družina z dvema že odraslima otrokoma. Na mesec ga popijemo približno 2 kartona. Za kakav, za kapučino, puding, občasno za mlečni riž ali rižev narastek. Starejša hči ga pa zelo rada pije kar iz tetrapaka.

clock-img

24.01.2009, 10:33

clock-img

tame

pencil-img

154

Sva dva, pa porabiva več kot en karton na mesec. Dvakrat na dan bela kava, dragi je čokolešnik, nekaj pa tudi pri ostalih jedeh (pire krompir, omakce,...).

clock-img

24.01.2009, 10:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Zadnjič sva v Mercatorju vzela Tej mleko, pa sva ga z veliko težavo porabila. Katastrofa od mleka.

Meni je pa ravno to dobro, ker ima malo izrazitejši okus.

Kakšnega okusa bo mleko, je zelo odvisno od tega, s čim krave futrajo, koliko maščobe ima, kako je obdelan in nenazadnje tudi od katere pasme krave pride.

Sicer pa spijemo vsaj en karton mleka na teden. Zjutraj mala pije kakav, midva nescafe (ga delava z mlekom, ne vodo), pa jaz še čokolino, in je en liter mleka porabljen.

clock-img

24.01.2009, 14:12

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

pri nas smo trije in vsak dan popijemo najmanj 1l mleka.......včasih še več.
Zjutraj midva popijeva ogromno kahlo bele kave. Tamala pa 3 deci mleka zeksa. Zvečer občasno skuham gres...ovsene kosmiče. Potem skuhamo kdaj puding...pa palačinke so skorajk vsak teden na sporedu. Hm....jst pa če jem čokolado rabim zraven šalico mrzlega mleka...kaj čm ...čudna semuser posted image

Je pa vsaj zame razlika med mleki ogromna....nekatera so takšna kot da so viledo notri namakali......vsaj meni no. Se pa trudim da kupujem sveže mleko ki je po okusu vsaj meni neprimerno boljše kot alpsko.

clock-img

24.01.2009, 17:42

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Kaj pa otroci jedo? Volga bom vesela kakih idej za večerje?!

Naše za večerjo skor vedno kaj mlečnega. Al je to samo kakav, ali je v palačinkah, mlečni gres, mlečni riž, crispiji. Mi ga porabmo morda mal manj kot dva kartona? Aja pa jaz zjutri namesto kave, spijem vroč kakav al pa včas tud zvečer, ata ga pije celo iz kartinske škatleuser posted image ,...

Men osebno je pa res skor nevzgravžen mleko z 0.5 m.m.. Res voda. Drgač pa mi je fajni od Pomurskih mlekarn- filan pa v Tušu, al Šparu,...

Naš za večerjo ponavadi kruh ali z rio mare pate ali s tuno ali kakšen drugačen sendvič, ali hot dog, včasih kebab, mlečne zadeve pa ali čokolino maksimalno trikrat na mesec (pa še to za zajtrk) ali gres enkrat na dva meseca. Jaz mlkea ne pijem, mož tudi ne, edino, če ga potrebujem je za pudnig ali za pire krompir.

clock-img

24.01.2009, 18:14

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pri nas tudi porabimo nekje 1l na dan.Nika zjutaj vsaj 2-3deci pa zvečer isto, pa še kava, pa kaka sladica in smo na 1luser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni