writing-img

Mleko s 4,2 m. m.

clock-img

08.02.2006, 20:50

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Zadnjič sem kupila kratkotrajno mleko s 4,2 m. m. Mislim, da se dobro obnese. Pa me spaničari ena sorodnica, da to je pa premastno za otroka...
kaj menite?
Kolikor jaz vem, je bolje imeti čimbolj polnomastno....

clock-img

08.02.2006, 21:12

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Škoda, da nimam več tiste knjige o prehrani otroka doma, ker bi prepisala ven kar piše. V glavnem med drugim priporočajo absolutno plnomastno mleko, ker otrok potrebuje energijo za rast in razvoj,ki v tem času potekata z neverjetno hitrostjo. Priporočljiva mera mleka na dan je bila okrog 300ml ali več . če otrok mleka ne mara ga "skrij" mer drugo hrano npr. kot puding jogurt, skuta s sadjem ipd.. Mislim, da je posneto mleko primerno za nas, ki se nam maščoba nabira na vseh koncih in krajih, tamali so pa v nenehni akciji in jim prej koristi kot škodi.

clock-img

08.02.2006, 21:47

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Se strijnam s frutko user posted image

clock-img

08.02.2006, 23:59

clock-img

Anonimen

Kje pa prodajajo mleko s 4,2% maščobe? user posted image
Jaz bi si tudi rajši takega zlila v kavo, na pa tisto vodo od 0,5%...

clock-img

09.02.2006, 08:13

clock-img

tascha

pencil-img

482

Tud jest sem zadnjič kupla to mleko 4,2, mislim, da ga polnijo Pomurske mlekarne. user posted image Kupla sem ga v Mercatorju.
Ampak z maščobo in smetano se ne more niti od daleč primerjat s mlekom od Škofjeloških mlekarn (sem mal lokalpatriota in ga morm pohvalt user posted image ), pa je 3,5 mleko.
Tko, da jest kupujem to mleko, če ga le dobim v Mercatorju.user posted image

clock-img

10.02.2006, 17:27

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Otroci rabijo čim več maščobe. Tudi meni je patronažna pred časom svetovala, naj mu dajem polnomastno mleko, pa potrebi jaz razredčim z vodo. Najslabše  (za user posted image ) je baje alpsko mleko, ki je že razredčeno, torej 1,6% ipd. Tako da mislim, da nisi nič narobe naredila.

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem