cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mleko v prahu

clock-img

14.05.2005, 18:36

clock-img

Anonimen

A ga je katera dajala oziroma ga daje svojemu:duda:
To mleko je od Pomurskih mlekarn.
A ga dam lahko moji 8 mesečnici in kolikšne so merice.Na škatli tako čudno piše.

clock-img

14.05.2005, 18:43

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Jaz s tem mlekom delam razne kašice, ki se pripravljajo z mlekom. 1dcl vode + 3 merice.
To mleko lahko dajaš otroku če že lepo je meso, ker baje to mleko ne vsebuje toliko železa kot ga adaptirano mleko.

LP, S&T

clock-img

14.05.2005, 18:57

clock-img

Anonimen

Aja.....to se pravi,da ji lahko delam recimo rižolino s tem mlekom.
Meska jeva dvakrat na teden,pa dojiva se še.

Hvala S&T

clock-img

14.05.2005, 19:32

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Če imaš dosti svojega mleka je boljše, da te kašice narediš s svojim mlekom!
Mi smo sicer stari 6m+2t in se ne dojiva ampak pije Milumil2 (samo zjutraj) in ker jeva tudi že vso zelenjavo, mesek in sadje sem se odločila, da bom kašice naredila raje s Pomurskim mlekom in ne z navadnim alpskim mlekom. Je en pediater reku, da je mleko v prahu razdeljeno na manjše delčke (manjše molekule) kot aplsko mleko, zato tudi manj možnosti da otrok dobi alergijo na mleko (ne me spraševat v detajle ker še sama ne vem točno za kaj se gre). Ampak je očitno, da je Pomursko mleko boljše kot alpsko. Je pa res, da pa Pomurskega ne smeš prekuhavati, zato moraš za pripravo npr. gresa uporabiti alpsko mleko.

LP, S&T

clock-img

14.05.2005, 22:05

clock-img

bunkica

pencil-img

335

oj!
Jaz mojima dajem to pomursko od 9.mes.in jima paše.........merice so pa na vsakih 30ml-ena žlička...........

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

15.05.2005, 17:09

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

**** meni je ljubše kar prilagojeno mleko.Sploh sedaj ko jemo že čokolinota, vzamem tistega probiotičnega Hippovega, pa se mi zdi super:bravo::bravo::bravo:

clock-img

15.05.2005, 19:29

clock-img

Anonimen

Saj jaz sem ji do sedaj dajala Hippovega,ampak ga ne mara več.Kašic ji pa nikol nisem delala iz njega,ker se mi je zdelo da bi bro preveč ˝nasitljivo˝:ups:

clock-img

15.05.2005, 21:06

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ja mi ji jo dajamo zvečer ko zaspi in zjutraj ob petih. Ji damo 160ml vode pa 4 merce, tok namreč spije za en obrok.

clock-img

15.05.2005, 21:42

clock-img

Anonimen

Bom raje zjutraj probala ne zvečer,če bo slučajno kakšna reakcija.
Punčica ti pa malo manj močno dozo narediš kajne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem