writing-img

Mlezivo

clock-img

24.06.2006, 10:29

clock-img

Anonimen

Kako je punce s tem ko vam teče malo mleziva iz dojk.A je to pri vsaki ali ne.In če ti ne teče ali je to kakšen znak da ne boš imel mleka ali kako? Jaz sem v 23t in mi še nič ne teče ven.Kdaj se pa začne sploh mleko nabirat v žlezah.

clock-img

24.06.2006, 10:41

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Nič se ne sekiraj. Pri enih teče pred porodom, pri drugih sploh ne, po porodu imaš par dni samo mlezivo, 3-4 dan pa se začne tvoriti mleko, takrat ponavadi pride do navala in lahko se zgodi, da ti tudi izteka.

Iztekanje ali neiztekanje mleziva pred porodim nima nobene veze s tem ali lahko dojiš ali ne.user posted image

Čim manj se obremenjuj s tem.

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

24.06.2006, 10:41

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Če ti ne teče samo od sebe, je po moje čist fajn (katera si pa želi lužic na majicah user posted image ). Če te pa ful zanima, če mlezivo že nastaja, lahko pa sama probaš, če ga lahko kaj iztisneš.

clock-img

24.06.2006, 11:18

clock-img

Anonimen

men ni nikol tekel pred porodom pa vedno mleka pol v izobilju.

clock-img

24.06.2006, 13:50

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

med nosečnostjo ni nič ven teklo, po porodu ga je bilo tako malo, da se user posted image  sploh ni nič pojedla (vem ker sem jo tehtala) je pa šele peti dan začelo nastajati mleko. Vrjetno bi bilo vse drugač, če bi user posted image  bila od začetka  bolj zagreta za sesanje.
Ampak če ti med nosečnostjo ne teče  melzivo to sigurno ne pomeni da ne boš imela mleka.

clock-img

24.06.2006, 22:52

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Meni je teklo enih 2 krat mlezivo pred porodom in sem najprej mislila da sem se polila z čajemuser posted image user posted image user posted image vendar je to bilo proti koncu nekje 8-9 mesec.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

25.06.2006, 16:39

clock-img

eya

pencil-img

4615

Meni se je mlezivo pojavilo v 20. tednu, nato še parkrat, proti koncu pa sploh ne.
Je pri vsaki drugače

clock-img

25.06.2006, 19:57

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Pri prvi nosečnosti je začelo iztekati približno v 5 mesecu, sedaj pa že na začetku nosečnosti, samo sem do decembra dojila Lukca, tako da je še od takrat skoz prisotno-samo sedaj včasih malo več izteče!
Mleko sem pa dobila 4 dan po CR in ga je bilo v izobilju! Upam, da bo tokrat tudi tako!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem