writing-img

Mnenja - kaminska peč

clock-img

27.09.2007, 13:09

clock-img

melanija

pencil-img

934

Z možem se odločava da bi v ostoječe stanovanje kjer živimo montirali kaminsko peč, ker tuki je samo centralna kurjava na nafto in v teh prehodnih obdobjih je katastrofa.

Dimnik in vse ostalo ni problem, samo odločit se moram kateri model, pa me vseeno zanima če ima katera izkušnje s tem oz. kako se obnese v praksi?
V katalogih zgleda vse super in fajn a kako je to v praksi?

clock-img

27.09.2007, 14:11

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

mi jo imamo, nismo gradili kamina, ampak smo kupili peč, mislim da iceberg 9 kw, lani je stala 170.000 sit. ogrevamo prostor velik 30 m2 - kuhinjo, jedilnico, dnevno. tam je bilo zelo vroče, za kratke rokave. vrata smo za ta čas tud vzeli dol, tako da nekaj toplote gre tudi na hodnik in malo še v zgornji štuk. lani smo praktično ogrevali prostore le s to pečjo. kopalnice so bile bolj hladne, ampak za zvečer sem v zgornji zakurila s kaloriferjem, da se je bolj ogrela, da pupi ni zeblo. zgornje sobe, kjer spimo, pa so se tud segrele, sicer dosti manj, ampak za spat je bilo ravno dovolj toplo.

clock-img

27.09.2007, 14:59

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Če se odločiš za odprti kamin, po moje ni slabo, če se odločiš za takega, ki ima tudi ventilator. Ta ti topel zrak skozi reže bolj močno potiska ven, kakor če je brez.

clock-img

29.09.2007, 17:26

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Kaj pa kaj takega?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem