writing-img

Mnenja o G v Škofji Loki

clock-img

29.10.2004, 12:44

clock-img

nikitta

pencil-img

579

Iz Ljubljane sem se preselila v Škofjo Loko. Fajn je, če bi imela G v svoji bližini, že zaradi "praktičnost" v nosečnosti.
Upam, da je katera iz Škofje Loke oz. da obiskuje kakšnega G iz ŠL.
Zelo bi bila vesela priporočil ali izkušenj. Pri moji prejšnji G sem bila pacientka 15 let, kar se mi zdi kar ene lepa doba za "poznanstvo" in je lažje zaupat!
Vendar, spremembe so moja edina stalnica in tako bo terba tudi G zamenjat!

LP.
Nikitta

clock-img

29.10.2004, 13:20

clock-img

şoncica26

pencil-img

3

Jaz sem iz Škofje Loke in hodim k dr. Igličarjevi. Odsvetujem pa ti Stražarjevo. Sem pa noseča in nimam nikakršnih težav z g.

clock-img

29.10.2004, 13:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

Baje je v Škofji Loki zdej ena nova..dr Fazarin al neki tazga....jo je prijateljica zelo zelo pohvalila...sama hodim h Strazarjevi,ki je sicer zelo prijazna in materinska, pa vseeno ful povrstna :(

clock-img

29.10.2004, 13:42

clock-img

ery

pencil-img

1675

a je mogoče ta dr.Fazarin prisla iz Kranja? Jaz sem jo imela v Kranju, pol je pa na žalost odšla...:(

Bila je res zelo zelo dobra!!

clock-img

29.10.2004, 13:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pojma nimam....jaz sem mela prej v kranju Babnikovo,ki je za moje pojme najboljsa ginekologinja, pa je pol sla v lj :(

clock-img

29.10.2004, 13:57

clock-img

ery

pencil-img

1675

Veš, jaz sem tudi imela Babnikovo.. Res je bila uredu ženska, vse je lepo razložila...Pa je na žalosz odšla v Lj. Za njo pa je prišla ta Vrabičeva, ki mi pa ni všeč...

:((

clock-img

29.10.2004, 14:51

clock-img

nikitta

pencil-img

579

res upam, da se bom prav odločila.

Vsem, ki ste poslale mnenje in ki še boste HVALA HVALA!

LP.
Nikitta

clock-img

29.10.2004, 16:32

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Še moje mnenje če ga boš še ulovila:)-
Jaz sem se preselila iz Celja ŠL pa sem zamenjala G. Tako da ti Igličarjevo priporočam sploh če si noseča, jaz sem se k njej prestavla na priporočilo tašče, pa je bla celo nosečnost ful ful srček. Res ti vse pove, razloži, ni problema kej vprašat, skrbi, pa še UZ ti naredi več kot samo 2, no jaz sem imela enih 5 UZ.
Tako da jaz ti njo priporočam je pa v Zd. domu in ni blo treba čist nič plačat, ne materinske ne uz, ne 1. pregled, tako da pejt k njej če boš menjala. Upam da boš tudi ti zadovoljna z njo.

clock-img

30.10.2004, 22:34

clock-img

nikitta

pencil-img

579

Tudi tebi PUNČICA HVALA!!!

clock-img

31.10.2004, 19:00

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

:miska: soncica26 DR. STRAŽAR JE RES DOBRA ZDRAVNICA IMELA SEM KRITIČNO NOSEČNOST IN ČE NEBI BILO NJE KI MI JE STALA OB STRANI TUDI KO NI DELALA DANES NAŠEGA MALČKA NEBI BILO VEM PA DA SE JIH JE VELIKO BODOČIH MAMIC POSLOVILO OD IGLIČARJEVE K STRAŽARJEVI ZAKAJ NE VEM SIGURNO JE TKO DOBRA KAKOR JO TI OPISUJEŠ ZA MENE BOLJŠE KOT JE DR. STRAŽARJEVA NI.

LEP POZDRAV TARA:rozica:

clock-img

01.11.2004, 21:22

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mogoče pa zato, ker moraš kdaj tud mal dlje čakat da prideš na vrsto:zmeden: Ima pač gužvo. Pa sestre so včasih mal zmedene :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem