cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mnenja o vrtcih v občini Celje

clock-img

22.04.2009, 12:34

clock-img

samantha_ce

pencil-img

70

Pozdravljeni!
Ker se v teh dneh odločam, kam vpisati našega otročeka v vrtec, bi vas prosila za mnenja o celjskih vrtcih, saj veste, vsaka mama želi svojemu otroku najboljše in zato bi rada, da pride v dobre roke... Za info:  smo iz Nove vasi.
Hvala že vnaprej!

lp

*06.07.2008 - naši družinici se je pridružil sonček ALEX*

clock-img

22.04.2009, 14:07

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

mi hodimo v vrtec zarja, v enoto iskrica na lavi. v vrtec hodimo ze 4. leto, ta druga pupa 2. leto in smo zelo zadovoljni. druge vrtce ne poznam, ampak za zarjo nisem slisala pripomb.

clock-img

22.04.2009, 14:12

clock-img

samantha_ce

pencil-img

70

Gordana-3 hvala za odg. :) Ravno za vrtec Zarja me najbolj zanima, saj stanujem v neposredni bližini enote vrtca Zarja in bi ga najraje dala tja, če pa je kateri drugi vrtec "bolj priznan", potem pa mi ne bo problem malega tudi kam dlje zapeljat...

clock-img

22.04.2009, 16:25

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Pozdravljena. Ker lani novembra v našem kraju nismo dobili prostora v vrtcu, smo jo vozili v vrtec Luna na Plavi laguni v Celju, v jasli k vzg.Klavdiji in pomočnici Andreji, in sta bili SUPER SUPER , tudi vrtec super kar se tiče prehrane, nege, skratka, res iskreno jim hvala za vse.

clock-img

23.04.2009, 09:23

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naša dva sta v Zarji, enota Ringa raja, smo super zadovoljni. Nisem pa za noben celjski vrtec slišala nič slabega, same pohvale. 

clock-img

24.04.2009, 10:23

clock-img

samantha_ce

pencil-img

70

No, če je pa tako, potem pa mislim, da me nima kaj skrbet user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem