writing-img

Moč fotografije...

clock-img

11.04.2014, 09:39

clock-img

Jabček

pencil-img

341

clock-img

11.04.2014, 09:52

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

zvabila si mi solze v oči user posted image in hvaležnost v misli....user posted image

clock-img

11.04.2014, 10:06

clock-img

Jabček

pencil-img

341

Jaz se vojne res bojim. Ni mi všeč dogajanje recimo v Ukrajini in se mi zdi, da kar zamahnemo z rokami, češ saj se ne dogaja pri nas. Res včasih me stisne v prsih - mogoče bi sama zmogla skozi vojno (ok, bi, mislim ljudje smo neverjetni, mislim znamo preživet - to mislim v smislu, da ne bi bila mama), ampak res nočem, da bi moj sin odraščal (oziroma katerikoli otrok) v znamenju vojne user posted image ...user posted image

clock-img

11.04.2014, 10:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ah, šarm FB-ja - sem jaz tud dobila ta link. a si vidla unga ki ima kompilacijo najbolj vplivnih fotografij?

clock-img

11.04.2014, 10:49

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ok, jaz bi ene zamenjala - recimo una pred tankom v pekingu manjka imo, pa una razlaga z rokico fetusa je mal zavajajoča..
ampak all in all, ni slabo:
http://www.emlii.com/1d70067/29-of-The-Most-Influential-Images-of-All-Time

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.4.2014 10:51:22 >

clock-img

11.04.2014, 10:55

clock-img

Jabček

pencil-img

341

V bistvu sem gledala tiste otroke in njihove sobe po svetu in sem potem našla tole....
Tale operacijska slika je res grozna user posted image in očitno je razvrščena na več teh 'lestvic'....

clock-img

11.04.2014, 10:58

clock-img

Jabček

pencil-img

341

Pa tista z bratoma Korejcema user posted image

clock-img

11.04.2014, 11:21

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ma ja, men vedno muha pade v uč, ko gledam te fotke..

clock-img

11.04.2014, 22:37

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

In moč FB ob enem. Danes zjutraj ob kavi sem gledale te fotografije. Povezavo je objavila moja znanka iz ZDA. Res je vsaka zgodba zase. Nekaterim doda moč še tisti opis zdraven, brez njega bi si lahko vsak zgodbo predstavljal drugače. Meni sta, ko sem prvič gledala najbolj padla v oči tista z zdravnikom v operacijski in deček, ki so ga dali čez žico na Kosovu. Jaz sem itak bolj čustvene narave, hitro v jok in hitro v smeh, tako, da najbrž ni treba poudarjati, da sem potočila tudi kakšno solzo zdraven ;) Vsa čast fotografom, ki jim je uspelo ujeti te trenutke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem