writing-img

Močna bolečina

clock-img

14.11.2009, 23:12

clock-img

Anonimen

Imam vprašanje in sicer sem v 38 tednu in imam vsaki dan močne bolečine v sredini desne strani trebuha vbistvu vidim  da se mi otroček upre z nogami ob-v trebuh v kaj pritiska nimam pojma boli pa tako da mi gre kr na jok iuser posted image še hodit skoraj ne morem ponavadi se morem kr uležit, pa hočem z roko malo popraviti da bi se ja prestavil pa me začne še bolj boleti dogaja se mi pa to samo na desni strani.
Kaj mislite kaj bi to bilouser posted image

clock-img

15.11.2009, 08:28

clock-img

endrina

pencil-img

349

KO boš imela naslednji UZ, reči tvoji G naj ti preveri njegovo lego.
Jaz sem pri prvem spomnim, da je imel takšno lego, da je imel nogice skčene in na zunanji strani mojega trebuha, s koleni me je vsako večer drezal v rebra levo in desno, kar je blo kar neprijetna in taka pekoča bolečina, da me je kar dvigovalo ko je bil v najhujšem gibanem elementu. Sem ga takrat tako kot ti, nagovarjala naj mamice tako ne brca in si z roko popravljala njegova kolena, pa ni kaj dosti pomagalo - zgleda da je bil takrat še bolj aktiven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem