writing-img

Močno slinjenje pri 3 mesecih

clock-img

06.05.2012, 21:06

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Mi imamo danes full velik problem.. Tamala se je zbudila ob 7:30, dihala kot mops in neki požirala.. Sem imela občutek kot, da se ji bo kaj zataknilo.. Penila se je nenormalno- sem skozi brisala njeno slino..
Pa sem ji vkapala v obe nosnici pol fiziološke raztopine (5ml) in potegnila ven z aspiratorčkom.. Nekaj je sicer šlo ven, ampak vseeno skozi nekaj požira in se slini..
Čim jo dam v ležeči položaj, je groza.. Prejle mi je po hranjenju zaspala in se čez 20min zbudila, ker ji je ponovno šlo nekaj po grlu..
Pa se je toliko razburila, da je polila ven vsaj 10ml in skozi metala ven neki sirastega (usirjeno mleko najbrž)..

Zdaj pa ne vem kaj bi lahko bilo narobe??!! A je možno, da se ji pripravljajo dlesni za zobke in se toliko slini??? Ampak ne vem kaj toliko požira- ji vse hodi v grlo user posted image user posted image user posted image
Ne vem kako bo ponoči, če je prehlajena.. Se bo vsake pol ure zbujala.. Pa sem jo skozi normalno oblačila- ne vem kako bi se lahko prehladila user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2012, 21:44

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Smo ugotovili, da ji rastejo zobki user posted image user posted image
Danes ima komaj 14 tednov in že je pokukala prva TROJKA ven, pa tudi tadruga ni več daleč..
Ufaaaa, prezgodaj se mi to zdi user posted image user posted image

clock-img

06.05.2012, 22:17

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

Hja, eni res zgodaj dobijo zobke. Naš je prvega dobil pri 4 mesecih, drugi je sledil takoj za tem. Zdaj nas pa že en mesec matra (dlesni ima čist zadebeljene), pa še kar čakamo...

Je pa zanimivo, da bo najprej trojka ven prišla, ponavadi so spodnje enke prve zunaj.

clock-img

07.05.2012, 07:12

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Moji niso bili tako zgodnji ampak prijateljica je rodila punčko z enim zobkom že zunaj....

clock-img

07.05.2012, 13:39

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Smo ugotovili, da ji rastejo zobki user posted image user posted image
Danes ima komaj 14 tednov in že je pokukala prva TROJKA ven, pa tudi tadruga ni več daleč..
Ufaaaa, prezgodaj se mi to zdi user posted image user posted image

Si prepričana. da ni to samo trda lojnica na dlesni? Moja mala ima to že od rojstva, vidi se pa res kot da je zobek.user posted image Pa tudi sicer so 3-ke zadnje, ki pridejo ven, zato težko verjamem da je to 3-ka zobek. Drugače pa v 3 mesecu starosti začnejo dojenčki pospešeno proizvajat slino in ker nimajo še razvitih mišic požiranja , jim teče kot v potokih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem