IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja
Kako reagirate, če se vaš izbranec/mož/partner prek telefona pogovarja s staro prijateljico, če si na internetu dopisuje s sošolci, kolegi iz faksa, med katerimi so tudi ženske, če na ulici pozdravi stranko ali pač žensko, ki jo pozna in malo poklepetata.
Ne reagiram spljoh. Moža ne smatram za osebno lastnino.
Ugotavljam, da ste na RR v večini take, ki tega ne dovolite, oziroma imate vsak stik, pogovor za možno ''kaznivo dejanje'', se pravi prevaro. A ko na ulici sreča kakšno znanko, a se potem zadabite zraven, vmes ko govorita, od grimas in sumov, ali pri pogovoru raje sodelujete in dotično žensko povabite še na kavico?
Kdo pa sem jaz, da mu dovolim ali ne dovolim. Halo? Normalno sodelujem pri pogovoru, ali pač zraven mirno počakam, da se pogovori. Včasih me predstavi, ali pač ne, odvisno od situacije. No big deal.
Ali ste mnenja, da ko VAS moški spozna, se s tem konča stik z vsemimi predstavnicami ženskega spola na svetu. V službi morajo biti mutavi in gledati zgolj v ekran, na cesti morajo imeti zgolj ciljno črto in ne gledati levo in desno, kot fijakarsi konj, da katere znane ne vidijo, selektivno se morajo srečevati zgolj s prijatelji, ki nimajo vagine med nogami.
Ne, nisem tega mnenja. Mož ima tudi dobro prijateljico, s katero sva si do konca antipatični. Ampak to je najin problem, ne njun. Se dobita sama in sem čisto vesela, da mi ni treba biti zraven.
ALi ste skulirane in verjamete vase in vanj, mu zaupate in nekako sklepate, da če je z nekom prijatelj, kaj jaz vem, 10 let, predenj sta se vidva sploh spoznala, potem med njima pač ni tiste iskrice, ki je med vama, in ena kavica na mesec ali dva s to osebo, ne pomeni, da vas je vaš princ na belem konju, prevaral.
Sploh ne razmišljam o stvareh, ki so mi samoumevne. S samozavestjo nimam težav.
Kako pa moški gledajo na vaša prijateljstva z moškimi, ki ste jih spoznale prej, s katerimi ste skupaj študirale, ste v službi skupaj in greste med malico na kafe?
Enako kot jaz. Drug drugega nimava za osebno lastnino, spoštujeva to, da sva različna in še enkrat napišem, da nimava problemov s samozavestjo.