writing-img

Moški maser

clock-img

03.07.2008, 14:51

clock-img

emalina

pencil-img

95

Ali kdo pozna kakšnega moškega maserja, ki je kvaliteten in ženske masira tudi erotično?

eva

clock-img

03.07.2008, 15:41

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Erotičnega maserja ne poznam- sm pa skoraj prepričana, da če greš h kakemu samskemu...nagajivemu (v pogovoru opaziš, da mal pa je navihan user posted image ) maserju, da te bo z velikim veseljem tut erotično zadovoljil...pa če tut kr v toplicah user posted image
Jaz sm pred kratkim bila na eni masaži v toplicah in sm striktno hotela maserja in sm se tako tudi dogovorila po tel., ko sm pa prišla na masažo pa maserja od nikoder, ampak se me je lotla ena starejša gospa user posted image .....jst uprašam kje je maser...ona pa....da je žal odsoten....sm bila jezna...me vpraša če je kaj narobe...ji  povem, da ja, ker sm hotela maserja....in firbčno vpraša zakaj....ji odgovotim, da zato, ker imam slabe izkušnje z maserkami...kr neko božanje..in da zdej bi pa rada preizkusila masažo maserja. No skratka na koncu sm bila dokaj zadovoljna, ker me je kr na trdo obdelala user posted image ....ampak še vedno to ni to user posted image user posted image user posted image
.....in še vedno dragemu težim, da bi rada maserja user posted image , pa pravi da sm pujsa user posted image
user posted image user posted image

clock-img

03.07.2008, 21:21

clock-img

SasMami2be

pencil-img

70

ja, za erotično masažo pa menda ne boš hodila k popolnim tujcem! halo! te bo menda pa ja dragi obdelal.  user posted image
saj erotične masaže niso dosegljive legalno. kaka javna hiša za ženske, tam bi blo kaj sreče....
ojej, ženskice,.... kok ga serjete..... user posted image

clock-img

03.07.2008, 22:46

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Sploh ne vem, kaj imate od erotične masaže s tujcem ... brez veze. *žaži* če hočeš maserko z močnim prijemom, poznam eno - njeno stališče je, da nikogar ne bo božala. In res močno prime - kar je tudi meni všeč. Če te zanima, mi javi na ZS.

clock-img

03.07.2008, 23:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

in v čem je fora erotične masaže??
Malo sem staromodna,samo me res zanima,kako zgledauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.06.2014, 12:46

clock-img

deki1331

pencil-img

1

Js se takoj ponudm za maserja :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem