writing-img

Možno

clock-img

13.03.2005, 22:26

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

da je našemu malemu v roku manj kot pet minut padla vročina?? Mislim da ne:zmeden2:
Je bil full vroč ko se je zbudil pa sem mu zmerla in je imel 39, mu dam 2 žlički calpola in mu spet zmerim pa 36,7:zmeden2::zmeden2:. Sem mu ponovno zmerla da bi točno vidla, ker se mi je zdelo da še ima morda več.
Zdaj pa ne vem če sem ravno pametna. Kaj je samo pogledal sirup pa mu je padla vročina:)-:)-
Sem mu parkrat sedaj zmerla. Prej pa mislim da je res imel tako vročino ker je bil res vroč:zmeden:

clock-img

13.03.2005, 22:28

clock-img

L&F&B

pencil-img

342

Kaj pa če je bil samo preveč pokrit? Tako se je meni zgodilo enkrat, pa sem ga odkrila in mu je v petih min. padla vročina. Preveri pa vseeno termometer, da ni ravno crknil...

clock-img

14.03.2005, 07:35

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

pa zdaj zjutraj enako. Imel vročino, čez 2 minuti spet ne.:zmeden: Verjetno ga kuha nekaj:zmeden:
Je pa tudi full jokast

clock-img

14.03.2005, 08:05

clock-img

india

pencil-img

5342

Kako je s termmometrom? Kaže prav? Res pa ga ne preveč pokrivat, saj če ima vročino, tudi ni dobro!
:miska:

clock-img

14.03.2005, 08:55

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

sem klicala pediatrinjo pa pravi da je možno, in je to značilno za virozo.
O se že vidim kako bom jutri jedla pizzo v Ancori:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem