writing-img

Možnost zanositve?

clock-img

15.09.2008, 00:45

clock-img

Anonimen

S punco sva včeraj sexala in mi je dalo malo v premislek in me zanima zgolj zaradi firbca...a je možno da zanosi če mi ga oralno obdela, potem ko si nataknem kondom si ona obriše roke in nato čez kakšno minutko z isto roko si z lubrikantom muco namaže? Kaj pa recimo primer...če slučajno kaj takega se zgodi, kako naj vem da je zanosila? Seveda si tega ne želiva ampak nevem kako bi se ugotovilo da je vse ok.
p.s. po sexu sem v kondom napolnil vodo in ni spuščalouser posted image

clock-img

15.09.2008, 04:36

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Predlagam, da si prebereta slogan za Clear Blue, test nosečnosti:

"Rezultat je 99%-no zanesljiv... lahko pa počakate še 9 mesecev, da bo 100%-no."

clock-img

15.09.2008, 08:37

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Popoln začetek novega tedna.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

15.09.2008, 08:52

clock-img

Anonimen

Spet ti al kaj?user posted image

Upam da si po mojem nasvetu nehal bit pacek in si začel roke umivat.....no .....sedaj pa še bejbo to navad.

clock-img

15.09.2008, 09:32

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 10:15

clock-img

Anonimen

po sexu sem v kondom napolnil vodo in ni spuščalo

Naslednjič pa to raj takoj nared, pol se pa obmetavajta z balončki. Bolj primerno za otroke, kot seksuser posted image

clock-img

15.09.2008, 12:44

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Pa kaj se spravlate sexat, če pojma nimate?user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

15.09.2008, 13:57

clock-img

Anonimen

Hm...6 postov a nikjer odgovora na moj post...bravo, odličen forum

clock-img

15.09.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Med vrsticami ne znaš brat?

Aja....pardon, sm pozabila da se to učijo šele na višji stopnjiuser posted image

clock-img

15.09.2008, 14:13

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 14:21

clock-img

ronja

pencil-img

15289

anonimen, preberi si tole debato, mogoče samo ta daljše odgovore, sprašuje isto kot ti:
http://www.ringaraja.net/forum/Problem!/m_3048916/tm.htm

clock-img

15.09.2008, 15:28

clock-img

silvya

pencil-img

1770

S punco sva včeraj sexala in mi je dalo malo v premislek in me zanima zgolj zaradi firbca...a je možno da zanosi če mi ga oralno obdela, potem ko si nataknem kondom si ona obriše roke in nato čez kakšno minutko z isto roko si z lubrikantom muco namaže? Kaj pa recimo primer...če slučajno kaj takega se zgodi, kako naj vem da je zanosila? Seveda si tega ne želiva ampak nevem kako bi se ugotovilo da je vse ok.
p.s. po sexu sem v kondom napolnil vodo in ni spuščalouser posted image

1. Razmišljat bi moral znati preden se lotiš seksat.
2. Če sta že takšna packa, da si ne umivata rok, raje prej punco toliko vzburi, da se ne bo rabla mazat z lubrikantom.user posted image
3. Če je zanosla boš zagotovo vedel. Če ne prej pa po devetih mesecih. user posted image

clock-img

15.09.2008, 15:34

clock-img

barika

pencil-img

6448

...a je možno da zanosi če mi ga oralno obdela, potem ko si nataknem kondom si ona obriše roke in nato čez kakšno minutko z isto roko si z lubrikantom muco namaže?

če ji je prišlo v usta, je 100% noseča...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dej noooo, a si prešprical vsako uro biologije v osnovni in sredni šoli???
kaj pa pravi ginekolog, če mu zastaviš enako vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

Kuk ste pa ve stare? da se smejite tukaj ko vas lepo vprašam za nasvet ali pomoč...in ne, če ji v usta špricnem nemore zanositi. Raje se zresnite in odgovarjajte na vprašanja, če pa nimate kaj pametnega za povedat pa ne PISAT POSTOV 

clock-img

15.09.2008, 20:13

clock-img

Anonimen

Brez skrbi.Ni možno.

clock-img

15.09.2008, 21:03

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Kuk ste pa ve stare? da se smejite tukaj ko vas lepo vprašam za nasvet ali pomoč...in ne, če ji v usta špricnem nemore zanositi. Raje se zresnite in odgovarjajte na vprašanja, če pa nimate kaj pametnega za povedat pa ne PISAT POSTOV 

Preveč, da bi nasedale temu, da je lahko nekdo tako neveden v današnjih časih.

clock-img

15.09.2008, 22:42

clock-img

Radovednez

pencil-img

10

Veš Silvya...js sem tut že slišal miljon neumnih vprašanj iz strani žensk o računalniu, avtu in tudi drugih stvareh, a se nisem smejal ker vem da vsi vse nevedo, nekateri so vešči pri enih opravilih drugi pri drugih. Zato ti zelo privoščim smejanje če boš kdaj kaj rabila. Toliko o tem kaj je fer in kaj ne

clock-img

15.09.2008, 22:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Radovednez

Veš Silvya...js sem tut že slišal miljon neumnih vprašanj iz strani žensk o računalniu, avtu in tudi drugih stvareh, a se nisem smejal ker vem da vsi vse nevedo, nekateri so vešči pri enih opravilih drugi pri drugih. Zato ti zelo privoščim smejanje če boš kdaj kaj rabila. Toliko o tem kaj je fer in kaj ne

A si pozabu dat kljukico tam pri anonimen? user posted image

clock-img

16.09.2008, 00:47

clock-img

Radovednez

pencil-img

10

a ****user posted image

clock-img

16.09.2008, 07:00

clock-img

sttj

pencil-img

266

raje sexajta po računalniku,sigurno ne bo zanosilauser posted image user posted image

clock-img

16.09.2008, 08:13

clock-img

R777

pencil-img

48

Če je tvoja punca obrisala roke, ni možno zanositi!!!!!!!!!

Mene pa nekaj drugega zanima..

Zakaj si mora ženska po oralnem seksu namazati muco s lubrikantom????? To pomeni, da se prav nič ni vzburila?!?!?

Jaz v oralnem seksu uživam in tako sem mokra in vzburjena, da se pred koitusom moram pošteno obrisati, ker vse teče in je preveč podmazano....

Mogoče je to vprašanje neumno, samo resnično me zanima.
Lubrikant jaz uporabljam samo pri analnem seksu.

clock-img

16.09.2008, 10:54

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Preveč, da bi nasedale temu, da je lahko nekdo tako neveden v današnjih časih.

Točno tako.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.09.2008, 20:51

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Spet ti al kaj?user posted image

Upam da si po mojem nasvetu nehal bit pacek in si začel roke umivat.....no .....sedaj pa še bejbo to navad.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

16.09.2008, 20:51

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: sttj

raje sexajta po računalniku,sigurno ne bo zanosilauser posted image user posted image

u, to pa ni res.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

17.09.2008, 16:22

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: Radovednez

Saj zato se pa jaz ne ukvarjam s popravilom avtomobilov in računalnikov. Zato so serviserji. user posted image
Torej tudi tebi odsvetujem seks. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem