writing-img

Modeli za torte?

clock-img

20.04.2005, 07:01

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Kje imajo veliko izbiro modelov za torte?

V Celju sem preiskale že praktično vse...od Merkurja,Tuša,Špara....nič od nič.:zmeden:

Vse kar premorejo so modeli v oblikah smrekice in sneženega moža:((:((:((

Informacije na plano:bravo::bravo::bravo:
lp

clock-img

20.04.2005, 07:41

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Poišči trgovino, ki se ukvarja le s takšnimi stvarmi.Bolj za profesionalce, al' kako naj povem.
Sicer pa sama izreži.Kaj bi pa imela?

:muca:

clock-img

20.04.2005, 07:43

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Si pogledala v Mercatorju??'

clock-img

20.04.2005, 08:26

clock-img

india

pencil-img

5342

V Avtriji v Kadije tega vse polno. Pa še ni dolgo,kar sem v Šparu videla srčka in medvedka.

clock-img

20.04.2005, 08:28

clock-img

Anonimen

Kira je enkrat debatirala o nekih silikonskih modelih. Piši ji na privat in jo vprašaj, vem, da je bila nazadnje zelo navdušena nad tistim, kar je kupila.

clock-img

20.04.2005, 08:31

clock-img

mirka

pencil-img

295

JAZ SEM SAMA NAREDILA ZAJČKA.:zajcek: glava je iz normalnih okroglih modelov potem pa tudi iz okroglega modela izrežeš dva ušeska in tisto kar ostane je mašna- metuljček po domače. poglej v albumu.

Meni se zdi zelo enostavno in lepo, pa kar velika torta pride.
Mirka:metulj:

clock-img

20.04.2005, 08:34

clock-img

india

pencil-img

5342

Mirka, zdaj si me spomnila, da sem tudi sma lani delala takega zajčka. Enostavno sem spekla dve okrogli torti, ju sestavila in potem polnila in okrasila. Pa še veliko kosov je bilo!

clock-img

20.04.2005, 08:34

clock-img

Anonimen

Mi smo tudi imeli zajčka iz dveh okroglih modelov. Pa je drugačen kot Mirkin. Babica ga je pa naredila. Bom popoldne dala v album.

clock-img

20.04.2005, 08:55

clock-img

lutka

pencil-img

1323

mirka,dala si mi zeloo dobro idejo.......lahko naredim dva zajčka,samo iz manjših modelov

hvala:rozica::rozica:

clock-img

20.04.2005, 08:57

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Splišni, da ne boš pozabla dat slikic gor:kuza::kuza:

clock-img

20.04.2005, 09:27

clock-img

Anonimen

Ne bom.

clock-img

20.04.2005, 10:10

clock-img

vidja

pencil-img

210

Jaz sem naredila metuljčka iz okrogle torte, ki sem jo prerezala na pol in oblikovala krila, kar je ostalo, pa je bilo za tipalke. Enostavno in lepo. Drugi teden pa bom delal račko za našega enoletnika, ki govori samo ga-ga.

clock-img

20.04.2005, 11:09

clock-img

atasan

pencil-img

33

Jaz biskvit spečem kar v navadnem pekaču (kot za rolado), potem pa obrezujem. pomagam si pa z modelom izrezanim iz papirja (da so vse plasti res enake).

pa ni omejitev pri obliki!

Lepo se sladkajte!

clock-img

20.04.2005, 12:31

clock-img

mirka

pencil-img

295

ja seveda z manšimi modeli so pa še bolj fletni tele zajčki:zajcek::zajcek:. Ma sej se da nardit marsikaj , tud ideja z metuljčkom :metulj:je dobra in enostavna. Moja sestra je tud nardila tako da si je na papir narisla željeno figuro in pol okrasila in narisla tako da je bilo pač etej figuri podobno.Seveda pa pečeš tako kot je atasan rekla v navadnem plehu.

Pa velik užitkov pri okraševanju ker je to najlepši del -vsaj meni.:torta::metulj::zajcek:

clock-img

20.04.2005, 13:12

clock-img

lutka

pencil-img

1323

mirka,maš kak fajn recept za torto?

lp:rozica::rozica:

clock-img

20.04.2005, 17:04

clock-img

mirka

pencil-img

295

Ja biskvit lahko spečeš po poljubnem receptu. Jaz sem spekla različne ene čist navadne, samo jajca, sladkor, moka, pecilni. Drugi so pa lahko z orehi, kakavom, ali pa dodaš kakšno drugo aromo- tolk da bisvit dobi drugo barvo.
Jaz sem tako filo nardila, glede na to da je bila otroška torta: 1/2l sladke smetane, mleta želatina 30-40g , dva in pol navadna jogurta in sadje(lahko so borovnice, jagode, maline, gozdni sadeži), sladkor po okusu.

Če te zanima točen recept mi piši na privat. je pa ta taka osvežilna in ne nenasitna.
Mirka:metulj:

clock-img

20.04.2005, 20:14

clock-img

Anonimen

Evo, torta je v albumu. Vau, nisem pozabila!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem