writing-img

Modeli za torto

clock-img

04.02.2008, 23:10

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

A mogoče kera ve kje se da kupit kake zanimive pekače modele za torto. Kašne lepe zanimive oblike za otroke. Pa še zanima me kje kupujete okraske za na torto. Kar sm gledala v merkatorju pa šparu ni ni kaj posebenga. Rada bi kake figurice al pa živalice al pa kaj pač pocukranega no

clock-img

05.02.2008, 00:25

clock-img

Anonimen

Enega (smrekco iz silikona) smo kupili v Trstu (se mi zdi, da v Coinu? Ali pa v Upim-u), hiško sem kupila lani decembra v Hoferju, malega medvedka pa v Müllerju na oddelku igrač (2€), pikapolonico (malo) pa tudi v Müllerju. Drugace jih imajo pa tudi v Sparu, Mercatorju .. vsaj jaz jih vidim.    

Figurce pa .. kaj pa vem, ne kupujem user posted image Ce si blizu Lj ali iz Lj je v Črnučah trgovina od pekarne Vrhnika - se mi zdi. V tistem kompleksu na Brnčičevi. Samo imajo čuden delovni čas.

clock-img

05.02.2008, 08:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz spečem v okroglem ali kvadratnem pekaču, pa potem sama izrežem željeno obliko. Jo narišem na papir, tega dam na biskvit, potem pa obrežem. Ostanke, ki jih obrežem, navadno že takoj pojejo otroci user posted image , ali pa naredim iz njih beatlese ali pa rumove kroglice user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem