writing-img

Modra ustnica

clock-img

13.03.2006, 21:53

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Ali se je mogoče kateri tudi to dogajaluser posted image ? Moja 8.5 msečnica zgleda dobiva zobke. Začela se je šele zdele slint, vse daje v usta, me grize ne vem kaj še vse, ampak zraven pa še cuza spodnjo ustnico, ki pa ji je čisto pomodrela na sredini od tega cuzanja. Kaj naj naredim da nau to počela? Verjetno glih ni faj če si toliko scuza ustnico da ima že kar krvavo pod kožo. Kako ji lahko pomagam da ne bo to počela?

Hvala za odgovore.

Lp S

clock-img

13.03.2006, 22:27

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mislim, da ji tega pravzaprav ne moreš preprečiti. Saj bo nehala, verjemiuser posted image . Naš je tudi to počel, edino malo mlajši je bil, kakih pet mesecev je imel in potem je res kmalu dobil zobe. Je pa hecno, ja, ko imajo kar podplutbo od cuzanjauser posted image .

clock-img

13.03.2006, 23:50

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

poglej tud to temo user posted image  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=838418&mpage=1&key=&#838574 

kaj počnem, da preprečim? vneto ji dudo v usta tiščim in raje ji pustim, da roko in igračke cuza user posted image  sem ji kupila Kuminin sirup in ji mažem dudo z njim, ker prevelika oboževalka dude tud ni user posted image  razen zvečer za spat jo ima user posted image  

potolaži se, da če bodo kmalu zobki spodaj, ne bo več tolk placa za ustnico user posted image

clock-img

14.03.2006, 08:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mogoče bo res pomagalo, če ji dudo namočiš v kuminov sirup. Jaz sem ji, ko je imela krče tako delala. Pa je dudo rada vlekla, sicer pa ni njena ljubiteljica.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem