writing-img

Modrice od puzanja

clock-img

10.05.2008, 13:55

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Sedaj, ko naša bebica puza ima po nogicah (kolečki) kar precej modric. Ko puza ima oblečene žabice in malo debelejše hlačke - ravno zaradi tega, da ji je mehkeje in topleje. Imajo tudi vaši modrice?

clock-img

10.05.2008, 13:59

clock-img

Anonimen

Imajo tudi vaši modrice?

Ni jih imela.

clock-img

11.05.2008, 20:20

clock-img

nova sloncica

pencil-img

79

ja star pa je eno leto.pač se udari, nč hudga. bo že izginilo.

clock-img

11.05.2008, 20:24

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi je imela kdaj kakšno modrico, ampak ne od puzanja, bolj od tega ko je na kakšno igračo zapuzala user posted image  Naj ti povem, da bo modric samo še več user posted image

clock-img

11.05.2008, 21:37

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

od puzanja ali plazenja ni dobil nikoli modrice user posted image kako pa jo lahko od puzanja dobi?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

11.05.2008, 21:54

clock-img

sandra113

pencil-img

67

Tudi mi jih imamo skoz.Ogromno. Po kolenih in na predelu pod koleni. Naš tako hiti pri plazenju, da vse ruži za njim. Ker je zelo hiter močneje udarja ob tla in hitreje dobi modrico.. al pač.Kako pa jih nebi dobil?? V stanovanju nimamo blazin ampak parket. Pač tak.

14.6.2007

clock-img

11.05.2008, 22:18

clock-img

Bombažek

pencil-img

80

Ja, tudi mojuser posted image  jih ima, pa imamo po tleh 2cm peno-puzzle, pa seveda ja najraje tam, kjer jih ni. Tako da ne moremo nič. Ko bo shodil, bojo pa še kje drugje, a ne? Se ne obremenjujem preveč!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem