writing-img

Mogoče že potuje?

clock-img

02.03.2006, 21:58

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Sem marčevka user posted image in ko sem se tuširala sem opazila, da se mi je trebuh kar nekam dol prestavil. A se vam je pred porodom tudi to zgodilo? Trebuh mi danes tudi kar nekaj otrdeva, vendar ne boleče. Sem pa včeraj malo, danes pa enkrat ful začutila nekaj tam spodaj, kot da mi bo otroček ven ušel. Enkrat me je res ful špiknilo, potem pa ne več.  A ima katera podobne izkušnje?

clock-img

02.03.2006, 22:06

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

tudi meni se je trebuscek na koncu 'dol prestavil'... to je normalno...pa tudi spiknil me je sem ter tja...sicer popadkov nisem imela do PDP-ja (1x je bil lazen)... opazuj se... zdej se bo zacelo pocasi user posted image

lep in hiter porod ti zelim

Mami, pika moja!

clock-img

02.03.2006, 22:06

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Sigurno se ti pripravlja na porod, tudi spuščen trebuh je dober znak. Špika te lahko še dalj časa, za popadke je potreben konstanten interval krčev. A čep se ti je že odluščil?

Ti pa želim en lep in hiter porod. Ko dobiš k sebi svojega otročka in ko ga prvič vidiš, je tako enkraten dogodek, da se tega ne da opisati. Kljub bolečinam sem ti kar malo nevoščljiva, ker te čaka tako lep dogodek. user posted image  Srečno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

02.03.2006, 22:14

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Čep se mi ni odluščil. Mislim, da to ni nujno, saj se mi pri prvi nosečnosti tudi ni. Takrat mi tudi trebuh ni nekam ušel.
Soncek&luna, kdar pa si ti potem šla rodit, ko se ti je trebušček dol spustil? A naj si grem oprat lase???user posted image

clock-img

03.03.2006, 12:19

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Mislim, da se ti bliža čas poroda.... pa srečno in čim lažji porod ...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem