writing-img

Mogoče prvi znaki?

clock-img

24.05.2007, 11:25

clock-img

rebeca

pencil-img

178

Danes je 9. dan po ovulaciji in še 5 dni do user posted image .

V spodnjem delu trebuha, me vsako toliko kaj špika, danes sem tako lačna, da bi pojedla vola in vsako toliko se mi v glavi zavrti?

Do sedaj še takih znakov nisem imela, kaj bi lahko bili ti prvi znaki user posted image  ali je to pms, malo zgodenj?

L.p.
Rebeca

clock-img

24.05.2007, 11:40

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Mene je pri Juliji zelo špikal, tako da mi je splošna zdravnica že napotnico za UZ napisala. Začelo se je pa zelo kmalu po oploditvi, po testu mi je bilo pa takoj vse jasno. user posted image  Me pa v prvi nosečnosti ni špikal, zato tudi pomislila nisem na kakšno nosečnost. Prvič sem imela tiste tipične predmenstrualne znake, zato sem stalno na WC laufala in preverjala, če se je že kaj ulilo.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 24.5.2007 11:43:05 >

clock-img

24.05.2007, 11:40

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

želim ti, da bi bila user posted image .....mogoče si prej imela iste znake pri M, samo jih nisi opazila, ker si nisi želela biti noseča. Lahko je vse samo v tvoji glavi, ker si želiš user posted image

počakaj še 5 dni in čez ene 10 dni nas preseneti z user posted image  user posted image

clock-img

24.05.2007, 11:49

clock-img

bekyca

pencil-img

143

Tudi jaz ti želim, da bi bila user posted image , a raje počakaj na izostanek M, le ta je najboljši pokazatelj. Tudi jaz sem že imela vse znake, od slabosti, do bolečih prsi, do vrtoglavosti, do tečnosti, do lakote in nasprotno nelakote, špikanja v jajčnikih,..... bila sem prepričana, da je to to - nakar se je prikazala user posted image . Torej je bil samo pms ali pa mi psiha tako dela user posted image user posted image user posted image

Najbolje, da še malo počakaš. Pa srečno!

clock-img

24.05.2007, 12:31

clock-img

Anonimen

Lahko je user posted image , vse se lahko dogaja pa tudi t tvoji glavi zaradi močne želje po user posted image .
Želim ti, da ugledaš user posted image user posted image

clock-img

24.05.2007, 12:33

clock-img

luna68

pencil-img

76

Se  podpisem pod Bekyco,potem pa tocno kot ura user posted image ! Ampak....nismo vse isti! Zelim tiuser posted image user posted image ,pa vsem ki smp v pricakovanjuuser posted image user posted image tuuuuuudiii!! Srecno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem