cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Moj mobi se ne rad umiva:)

clock-img

25.02.2007, 12:08

clock-img

Anonimen

Včeraj sem si pripravljala kopel,ko mi je iz žepa jopice v vodo padel moj mobi.Ni bilo dost vode,pa takoj sem ga pobrala ven in posušila,ampak revček je vseeno tako v šoku in užaljen,da že od včeraj dela na obroke,pa noče pošiljati smsov,pa sam si jemlje počitek,kadar on to želi(beri:se vgaša in prižiga,pa se ga sploh ne rabim dotaknit).

Mislite,da bi potreboval zdravnika(beri:servis) ali da si bo kar sam opomogel?Se njegovo življenje počasi izteka?

Ime pa mu je Nokia6020,tako,da če ima katera podobne izkušnje z njegovimi sorodniki,naj le napiše...

user posted image user posted image user posted image

...tragično in smešno...

clock-img

25.02.2007, 12:23

clock-img

Anonimen

Iz izkušenj mojega mobija (ki pa rad pije čajuser posted image ), ti povem, da ga razstavi (zdaj TAKOJ) in ga pusti kakšen dan tako, da se prezrači in prelufta.

Jaz sem mojega tud s fenom sušila, pa ni blo dost haska. Pol sem ga pa pustla 3 dni razstavljenega na 1000 kosovuser posted image , pol si je pa opomogel...
No sam zdej včasih ko ga vprašam kolk je ura se en malčkuser posted image user posted image user posted image  zlaže.

clock-img

25.02.2007, 12:38

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Jaz ti svetujem, da ga daš nad prižgano napo v kuhinji. Garantirano se posuši in dela naprej.

clock-img

25.02.2007, 13:09

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Obvezno ga razstavi

clock-img

25.02.2007, 14:16

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

razstavi in posuši

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

26.02.2007, 09:54

clock-img

romy

pencil-img

580

Raztavi ga in naj se posuši naravno. Nič ga z fenom ali raznimi sušilci matrat.

clock-img

26.02.2007, 11:22

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

bod vesela, da ga nisi oprala v ps tko k moja sestra..... ja ta je pa crknu, tud servis ni pomagal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem