writing-img

Moje packarije

clock-img

07.07.2009, 12:17

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

Mogoče pa kdo dobi kakšno idejo, jst rada kej najdem kje...mogoč je še kdo takšen;

evo moje packarije;)
http://www.shrani.si/f/7/tE/ufCjOE5/pic0591.jpg
http://www.shrani.si/f/G/pZ/2k73Havg/pic0646.jpg
http://www.shrani.si/f/3e/ht/1ma1b8Ya/pic0589.jpg
http://www.shrani.si/f/0/NF/lK1uS8Z/pic0596.jpg
http://www.shrani.si/f/42/31/3XmoCy5j/pic0647.jpg

Se opravičujem..k pr enih lsikah si skor vrat zlomiš:) Pozabla okol obrnt:)

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 7.7.2009 22:41:52 >

clock-img

07.07.2009, 12:21

clock-img

higuys

pencil-img

1160

joj , praholovci user posted image . Res, občudujem, da se nekomu da zapravljat čas za to , ampak všeč mi ni . Sori.

clock-img

07.07.2009, 12:56

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Joj, oprosti samo meni je to grozno. Si pa zelo predstavljam, da bi bilo moji tašči všečuser posted image

Te pa občudujem, da se ti da in da si kreativna. Jaz nimam minimalnega talenta za takšne stvari.

krepat ma ne molat

clock-img

07.07.2009, 13:52

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Zelo lepo in kreativno...le tako naprejuser posted image

clock-img

08.07.2009, 09:31

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

heheh praholovci:) tega pa še nism slišala:) hehe..ma sej ne delam sam tega...to sm zdej začela, k so mi rekl, če bi jim naredla pa sem ne:) drgač pa še vse kaj druga..prpopam enkrt slike gor..k bo čas:)...praholovci:) hahahauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.07.2009, 07:35

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Oh bosina, kakšni komentarji.
Saj logično, vsakomur ne bo všeč, ampak PRAHOLOVCI......

Jaz sem pred kratkim pripopala eno sliko, pa mi je ena napisala, da tega niti v smeti ne bi vrgla, ker je škoda prostora za take neumne izdelkeuser posted image

MENI SO VŠEČ TVOJI IZDELKI IN VSA ČAST!

clock-img

29.07.2009, 10:28

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

Heh...hvala za en pozitiven komentar:)...Pa sej me ne gane...vsak ma pač svoj okus...eni so-smo nori na praholovce:)...drugim pač niso všeč...ljudem okrog mene očitno so...ker mi tud eden ni ostal za doma...vse sm potalala:)

clock-img

02.08.2009, 17:18

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Bostina ... krasno! Sem dobila že eno idejo user posted image . Tudi sama ogromno ustvarjam - večinoma svečniki, ogromno nakita, voščilnice, zavijam darila ... 

Le tako naprej!!!  Pa še kake slikce pripopi user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

clock-img

02.08.2009, 19:38

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

Crystall hvala!...Tud jst sm že skor vaški zavijalec daril:) hehe...Drugače pa me zanimajo ti tvoji svečniki..maš kje kaj slikano?

clock-img

02.08.2009, 22:46

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Nimam nič slikano. Jih pa vlivam iz gipsa ali pa iz cremfixa - saj veš - po modelčkih :) Jih pobarvam, prelakiram, dam notri svečko in so tipi topi user posted image  

Ko bom delala zdej kakšno rundo svečnikov, jih bom poslikala user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

clock-img

07.08.2009, 23:37

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

praholovci user posted image ...no, ja...tut to mora bit - da se nekam prah nabira user posted image Imam pa še en predlog zate - "praholovci" za otroke. Vidim, da rada delaš te viseče zadeve (sej imajo prav ime, pa ne vem kako se temu reče - praholovci pa sigurno ne user posted image ), otroci (do 12 meseca) imajo ful radi pisane obešene figure, sploh če nekje zunaj poplesavajo v vetru user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

07.08.2009, 23:40

clock-img

Anonimen

Vidim, da rada delaš te viseče zadeve (sej imajo prav ime, pa ne vem kako se temu reče - praholovci pa sigurno ne user posted image )

Zdi se mi, da lovilci sanj.

clock-img

07.08.2009, 23:44

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Tudi sama dosti ustvarjam, ali pa vsaj sem včasih user posted image in moram reči, da sama bolj uživam v izdelavi kot v izdelku user posted image ni pa večjiga užitka kot kaj takega narediti z otroci skupaj... Največkrat pa svoje ustvarjalne frustracije ponucam, ko je potrebno zaviti kakšno darilo user posted image in mislim, da bi morali starši veliko časa preživeti z otrokom in kaj ustvarjati pa čeprav čez 1 teden stvar vržejo stran, ker ustvarjalnost, domišljija in iznajdljivost še kako prav pridejo v življenju in ne mislim samo v dekoraciji stanovanja ampak mislim tudi poslovno in v vsakdanjem življenju. In najlažje je otroka tega naučiti ali vsaj vpeljati v to skozi ustvarjanje "praholovcev" kot pravijo RR razočarane gospodinje user posted image

clock-img

07.08.2009, 23:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

in moram reči, da sama bolj uživam v izdelavi kot v izdelku user posted image ni pa večjiga užitka kot kaj takega narediti z otroci skupaj...

to je pa res, ja user posted image .

clock-img

16.09.2009, 18:09

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

Hja glede otrok..no pa č visečih zadevic zanje sm tud že neki začela pacat..čist enostavno..kupla sem stiroporov venček ap par različnih stiroporovih kroglic...pobarvala na zeloo pisano pa naredla pač venček na vrhu z njega dol pa visijo pisane kroglice....ma je kr zanimivo izpadlo..sam da je pisano pa miga:)

glede dela z otroci pa je res super z njimi ustvarjat, če je le prilika, jst včasih sosedova ukradem:) pa kej skp nardimo, pa je popoldan mimo...zdej poleti smo ravn delal miške iz školj pa sončke, hobotnice,...ma ja kr fajn:)

zdej pa razmišljam mal o jesenskih aranžmajih, sem čist brez idej nekak letos,,,ponavad zmeri kej nardim, za na vrata pa na mizo..letos pa še čakam:)
čeprov neki sm začela, ma če rata prpopam sliko:) drugač pa..mate klakšno idejo? za kej jesenskega?:)

clock-img

06.10.2009, 12:05

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

ali se jim ne reče MOBILE ali Mobili?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem