cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Moje upanje še kar živi!!!

clock-img

01.04.2005, 09:45

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdravljene vse punce!!!

Vsem in vsaki posebej lep sončen pozdrav.Drage prijateljice moje upanje še vedno živi kajti še vedno nisem začela :hudicek: in še vedno le v majhni količini svetlo rjavkast izcedek,zato še upanja,da je ratalo vedno živi :duda::duda:.
Punce,če ne začnem krvaveti bom pač še jutri začela delati test,...Kajti včeraj več nisem vzela nobene tablete Dabrastona in mi je čudno zakaj pol zdaj ne krvavim.

Prosim svetujte mi pametne nasvete in še vedno mi držite velike:miska::miska::miska:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

01.04.2005, 09:49

clock-img

Anonimen

Upanje zadnje umre8)

clock-img

01.04.2005, 09:54

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Evo Mojca za tebe:miska::miska::miska::)

Tinka

clock-img

01.04.2005, 09:56

clock-img

Anonimen

Držim pesti zate :miska::miska::miska::miska:

clock-img

01.04.2005, 09:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Držim pesti, le zakaj ni nobenga smajlija ki drži pesti:)-:)-:bravo::bravo:

clock-img

01.04.2005, 10:26

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Ta optimistične misli :angel:, za dobro voljo:):):):):):):):):):):):):):):):):), za sproščenost:love::love::love::love::love::love::love:in veliko :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
da si res :nosecka:...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

01.04.2005, 10:34

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Draga Mojca jest tut :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

poročaj jutri:modri::roza:

:miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:

clock-img

01.04.2005, 10:40

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Mojca, kar tako pozitivno naprej! :miska::miska::miska:

clock-img

01.04.2005, 10:42

clock-img

bunkica

pencil-img

335

Mojca zate in za naše upanje:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

01.04.2005, 10:55

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

ja bodi optimist mi pa bomo držale pesti:miska::miska::miska:

clock-img

01.04.2005, 10:59

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Mojčka, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

01.04.2005, 11:54

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Mojca, da ne bodonate mislile same muce evo še moje peske in :muca: :muca: :muca: :muca:

LP M

clock-img

01.04.2005, 14:06

clock-img

ameli

pencil-img

871

Mojca, dabroston preprečuje sprožitev splava, če bi slučajno ratalo. Prav tako pa se z njim hrani rumeno telesce v svojem začetku. Ni nujno, da dobiš :hudicek:, ko nehaš jest dabroston (ni tako kot npr. kontracepcijskih tabletah). Vseeno držim pesti, da je uspelo.

clock-img

01.04.2005, 14:45

clock-img

Maša26

pencil-img

550

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

01.04.2005, 18:11

clock-img

miska2004

pencil-img

635

UPam na najboljše :angel::miska::angel::miska::angel::miska:

clock-img

02.04.2005, 08:44

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Mojca super da ostajaš optimist...:bravo:

Vendar ko sem jaz nehala z dabrostonom, sem ponavadi dobila M komaj nekje 4 dan po prenehanju jemanja; tako da rajši še počakaj par dni in takrat naredi test...:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem