writing-img

Mongolski skakači

clock-img

22.08.2007, 23:33

clock-img

Anonimen

Doma imam dve mongolski skakačici. Stari sta že kakšne 4 leta. In do sedaj je bilo z njima vse v najlepšem redu, sedaj pa me za eno skrbi, saj ji je eden od spodnjega para zobkov že kar precej zrastel. Po moji presoji je predolg. Posledično lahko od lakote umrčka. user posted image
Sicer še vedno relativno normalno je, ampak meni se zdi, da bi ji mogla ta zob odščipnit. Ima s temi živalicami kdo izkušnje?

clock-img

23.08.2007, 07:20

clock-img

muha1

pencil-img

666

Pojdi k vererinarju, mislim, da bo zobke samo pobrusil. Če ji odščipneš, se ti lahko zlomi cel
zob user posted image

clock-img

23.08.2007, 07:50

clock-img

Anonimen

Sej tega me je narbolj strah, da ji nebi še čeljusti zlomila. Ampak enkrat pa si jih je mogla sama zlomit, jih sploh ni imela več (tazgornjih), pa je bilo vse OK. Pač malo več bolj mehke hrane sem ji dala.

Ampak ne moram verjeti, zakaj se je to zgodilo. Če se v 4. letih pri dveh skakačicah ni, zakaj sedaj kar naenkrat. Pa imata dovolj kartona in lesenih reči za glodat.....čudno no.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem