writing-img

Monitor LCD 22" LG M228WA- izkušnje?

clock-img

30.08.2008, 20:46

clock-img

Anonimen

Razmišljam, da bi kupila monitor LCD 22" LG M228WA.

Ga ima kdo doma?
Ste zadovoljni z njim?

Zanimajo me izkušnje.

clock-img

01.09.2008, 15:23

clock-img

Anonimen

Imava in je superuser posted image

clock-img

08.09.2008, 07:45

clock-img

Anonimen

Karin, to je monitor s TV tunerjem, zanima me kako je s sprejemom, slika normalna kot na televiziji, daljinec praktičen s teletekstom ali je to bolj tako za prvo silo???

Če ti ni problem razloži malo.

clock-img

08.09.2008, 13:35

clock-img

Anonimen

Ekran naročen- čakam na dostavo.

clock-img

08.09.2008, 13:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Karin, to je monitor s TV tunerjem, zanima me kako je s sprejemom, slika normalna kot na televiziji, daljinec praktičen s teletekstom ali je to bolj tako za prvo silo???

Če ti ni problem razloži malo.

Sprejem super(mamo kabelskouser posted image ). Slika je super, sam pač na bliz ne smeš gledat. Daljinec je isti k za vse tvje(teletekst in vse). Je pa še vedno majhen in iz kkšnih 5m daleč pač ne vidiš skor ničuser posted image .

Midva ga prvenstveno za ekran za comp uporabljava. Je pa super tud za tv. Ko bo podmladek in k bo šel comp v spalnico bo pa za tud več kot tv uporabljen.

clock-img

12.09.2008, 12:43

clock-img

Anonimen

Danes ga dobim.user posted image
Komaj čakam...

Na mimovrste.com so zatajili(ga ni več možno dobit), tko da sma ga zdaj vzela v Harvey Norman in odštela zanj celih 40 evrov manj kot na mimovrste(torej le 199 evrov). Fulll dobra ponudba. Sm res vesela.

Tko, da... Harvey Norman v Ljubljani jih ima po samo 199 evrov(trenutna akcija)... danes so dobili novo pošiljko- vseeno raje preverite in ga prej rezervirajte.

Tako, da ta lepotec je zdaj moj...

user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aspirinčica -- 12.9.2008 12:44:25 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem