writing-img

Monsoon za otroke

clock-img

08.12.2007, 10:36

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Poglejte tole: Monsoon

Sem jih zadnjič v Londonu občudovala, zdaj mi je pa res žal, da nisem kupila kakšno krilo.

Ali mogoče katera ve, če je možno tudi po internetu kaj naročit? Je pa na internetu tudi več izbire.

V Avstriji je trgovina samo na Dunaju. user posted image

Thx

O.

clock-img

08.12.2007, 10:41

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

meni ima monsoon zakon obleke (pa ne mislim tle za otroke user posted image ). ampak prek spletne srani žal ne moreš naročit h nam. poglej mogoče na ebay, lahko kaj najdeš.

clock-img

08.12.2007, 15:46

clock-img

bubče

pencil-img

100

search ebay...user posted image

sicer pa kot berem si zelo 'potujoča' pa boš zihr še šla kaj kmalu v London user posted image

clock-img

08.12.2007, 21:17

clock-img

Anonimen

Uauu, dobre so user posted image , jih pa prvič vidim.

Tudi kakšne ženske se ne bi branila...:). Sicer pa Dunaj ni tako daleč...

clock-img

08.12.2007, 22:40

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

za punčke imajo lepše stvari-...user posted image

clock-img

08.12.2007, 22:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

za punčke imajo lepše stvari-...user posted image

Kiklce so itak do konca kjut :)))))))))))))).

Bolje, da jih Mičici sploh ne pokažem..user posted image

clock-img

08.12.2007, 22:58

clock-img

Anonimen

A na Dunaju imajo women? Ker v Padovi in Trstu in na Hrvaskem imajo povsod samo accesorize user posted image Najboljs, da grem kr z Ryanairom na Stansted precekirat user posted image

Sem nasla tri lepe obleke, sicer rjave - za maturanca.

clock-img

08.12.2007, 23:00

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

sicer pa kot berem si zelo 'potujoča' pa boš zihr še šla kaj kmalu v London user posted image

V London ne, se mi pa obeta Pariz user posted image - samo močno dvomim, da bomo imeli čas za nakupovanje (sem vidla, da imajo kar precej teh trgovin v Parizu). Upam, da bomo imeli vsaj malo časa kakšno drugo znamenitost pogledat.

Mič, Ana je tudi izredno navdušena, itak imamo obdobje kril in oblek.user posted image

clock-img

09.12.2007, 13:03

clock-img

Anonimen

A imajo na Dunaju Women ali ne??? Da ne bi za brezveze gor hodil po maturantsko obleko .. user posted image

clock-img

09.12.2007, 15:17

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

A imajo na Dunaju Women ali ne??? Da ne bi za brezveze gor hodil po maturantsko obleko .. user posted image

Nimam pojma. Opazila sem samo, da imajo trgovino na Dunaju. Za Novo leto gremo na Dunaj, samo dvomim, da bomo imeli čas za shopping, ker se že 2.1. vračamo.

Mogoče jih pa lahko po mailu vprašaš. Bom pa našega naštimala, da pogleda kje je ta trgovina, mogoče pa je kje blizu moje sestrične. user posted image

• Graben
  • Monsoon / Accessorize / Children - iz tega se ne da nič pametnega sklepati?
  • Graben 15
  • Wien
  • Austria

• clock-img

09.12.2007, 15:23

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Drugače je pa moja sestra na vsak način hotla na Dunaj po maturantsko obleko (leta 2000). In kaj je bil rezultat, ker jo je potem po dolgem iskanju kupila v Orsayu user posted image ogromno enakih oblek na plesu, še celo v isti barvi. user posted image Na poti nazaj nam je pa še petka zakuhala in smo ostali sredi Avstrije  ... kako se je lepo spominjati.

Če se potrudiš, boš tudi drugje na Dunaju našla kaj pametnega, samo pazi, da ne bo kakšuser posted image na taka trgovina, ki je v Celovcu ali pa celo pri nas.

clock-img

10.12.2007, 00:43

clock-img

Anonimen

Ja saj, zdaj je catch v tem, da imam oblekco iz Zare (lustna, ugodna cena = 50€) in se mi zdi cist ok - ampak nocem pa katere slacit sredi maturanca, ce bo imela enako user posted image . Zdaj sem pa nasla eno rjavo in Monsoona ni v SLO pa mal bolj fensi tale zgleda (cena pa tut - 222€ ccauser posted image ) .. gre pa soseda konec decembra na Dunaj in bodo pogledali, upam. Ce ne pa po mailu vprasam, ce jo imajo spljoh. Klicala ravno ne bi, ker moja nemscina vseeno ni lih tako zelo blesteca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
    Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
    Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
    Darilni
    Darilni paketi - Želiva si otroka
    Darilni paketi - Ženska sem