writing-img

Moon Fit VS Hauck

clock-img

25.10.2010, 20:00

clock-img

Anonimen

Zanima me vaše mnenje ( lastniki moon fit.a ). Mi imamo sedaj Haucka, ampak mi je nekako preveč nestabilen, kako je kaj z baby moonom fit ( predvsem zložljivost, stabilnost )

- http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=219398 ( tega gledam )
- http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197313 ( tega imamo )

Hvala za mnenja.

clock-img

25.10.2010, 20:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Mi imamo baby welt moon fit-a...in smo zelo zadovoljni user posted image zloži se kot marela,stabilen je glih tko,jaz mam samo dobro čez njega za povedatuser posted image ,smo meli pa tud navadno marelo voziček in sem s tem bolj zadovoljna.

clock-img

25.10.2010, 20:13

clock-img

Anonimen

Ja mene skrbi samo zložljivost, ker tale hauck je ful zložljiv ( imamo majhen avto ). Mi je pa moon izredno všeč in sem opazila nekatere mamice, ki ga imajo že pri drugem otroku tako, da mora biti tudi vzdržljiv. Kako pa se je kaj obnesel čez zimo ? ( če ste ga že imeli takrat ). Naša je sedaj stara 12m, ne vem koliko časa bi ga še rabili :)

clock-img

25.10.2010, 20:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

To je pač kot marela voziček in se res lepo zloži isto kot marela...Naš je bil že leto in pol star pa ga še vedno uporabljamo in ga bomo tud še...za v trgovine in tako kam na obisk...za doma okrog imamo pa tavelikega,smo pa prav tako s tem fitom hodili pozimi okrog.

clock-img

25.10.2010, 20:21

clock-img

Anonimen

Najlepša hvala za pomoč, ste nam pomagali :)

clock-img

25.10.2010, 22:34

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz sem super zadovoljna z njim, pa še zloži se kar fino. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

04.12.2010, 15:38

clock-img

Anonimen

No pa ga še vedno iščemo, po možnosti z zimsko vrečo, ugodno ??user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem