cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Morfologija??

clock-img

14.07.2008, 18:43

clock-img

nadaklemen

pencil-img

153

Pozdravljene,pri prvem otroku,še nisem bila prijavljena na vašem forumu,sedaj ga pa veselo prebiram.
Zanima me ali ste vse šle na morfologijo,saj o tem  ne vem nič,čeprav sem sina imela 4 leta nazaj. Tudi G me na to ni nič poslala ,niti uprašala  ali povedala za to. Sedaj pa ko pričakujem  drugega otroka ,pa večkrat zasledim na to. Tudi sedaj mi moja G ni omenila nič ,vendar se sprašujem ,da bi ji sama rekla za ta pregled.
     Koliko vas je šlo na ta pregled? Kaj mi svetujete?
Lp, Hvala!

buči

clock-img

14.07.2008, 18:56

clock-img

nara123

pencil-img

98

Lep pozdrav tudi tebi,morfologija je eden izmed pregledov med nosečnostjo ki ti jo bo opravila tvoja ginekologinja v 20 tednu nosečnosti,gre za temeljit ultrazvočni pregled ploda.Vsaka nosečnica ima ta pregled in če ginekolog v kaj ni siguren te pošlje na pregled oz.na še eno morfologijo v porodnišnico ali pa jo oprav sam šeenkra čez nekaj časa.user posted image

clock-img

15.07.2008, 09:13

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

to je drugi uz.... prvi je na začetku, da potrdi nosečnost, z morfologijo ti pa cca v 20t pregleda organe ploda, ude, srček, popkovino, plodovnico, da se prepriča, če je vse v redu .....

mislim, da jo imajo vse nosečnice in da je to obvezno...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

15.07.2008, 09:26

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

MF je res drugi od dveh pregledov, ki sodijo v okvir UZ pregledov, katerih stroske krije osnovno zdravstveno zavarovanje. Pregled se dela med 20 in 24 tednom, kjer se bolj natancno pregleda otrocka. Naceloma delajo ta pregled izbrani G, razen ce imajo prevec zastarelo opremo, te z napotnico raje napotijo drugam. Skratka ta pregled ti pripada!

Ce nisi najbolj sigurna, pa le poklici svojo G in vprasaj kako je s tem. Nikoli se ne ve.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 15.7.2008 9:27:37 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

15.07.2008, 10:02

clock-img

watershine

pencil-img

296

ne bom se ponavljala ker so ti že zgoraj vse podrobno napisale. dodala bom samo to: le glej da se boš pravočasno pozanimala, ker če se boš zadnji trenutek naročala bi se znalo zgoditi da bi "zvisela"... sej veš dopusti so.

drugače skoraj use hvalijo ta pregled, ponavadi uzamejo seboj svojega user posted image ker je ta pregled baje res nekaj čudovitega, no pri meni je bila GIN zelo redkobesedna tko da sva bla z lubijem kar malo razočarana user posted image .

upam da pri tebi ne bo tako!

LP

clock-img

15.07.2008, 12:02

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

nadaklemen: nisi napisala nič, v katerem tednu si. Saj je tudi polno nosečk, ki so imele morfologijo in niso niti vedele, da se temu tako reče. Sja je v bistvu normalen UZ. Če imaš napovedan kak UZ med 20-24t, potem bo to to. V MK pa ti bo vse lepo vpisala.

Končno smo trije:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem