writing-img

Morje

clock-img

14.06.2008, 22:01

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Nevem, kam naj postavim to, pa bom kar tukaj vprašala.

5. 7. gremo na morje, na Hrvaško, pa me zanima, ali mora otrok imeti osebno, ali karkoli, ali je rojstni list dovolj? user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2008, 22:02

clock-img

Anonimen

Osebno ali potni list ter eventuleno rojstni list, ce nimata enakega priimka. Samo tega ponavadi ne gledajo.

clock-img

14.06.2008, 22:06

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Obvezno mora imeti ali potni list ali osebno. Takoj pojdi v akcijo, da ga slikaš in greš nardit nekaj od tega.

clock-img

14.06.2008, 22:09

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Hvala obema, v ponedeljek grem urediti. user posted image

clock-img

14.06.2008, 22:09

clock-img

Anonimen

osebna je dovolj. Prvič slišim da bi šel z rojstnim listom čez mejouser posted image

clock-img

14.06.2008, 22:12

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

osebna je dovolj. Prvič slišim da bi šel z rojstnim listom čez mejouser posted image

Nismo vsi vsevedni user posted image

clock-img

14.06.2008, 22:13

clock-img

Anonimen

Rojstni list moraš imeti, če nimata enakega priimka ali naslova.

clock-img

14.06.2008, 22:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Saj ne vem, odkod mi ta info. Gledajo ga itak ne nikoli...user posted image .

Ceprav je logicno. Jaz sem Jozica Novak z Dunajske, moja hci pa Pepina Krstić iz Splita. Mi je logicen se en dokument, ki naju poveze.

clock-img

14.06.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Saj ne vem, odkod mi ta info. Gledajo ga itak ne nikoli...user posted image .

Meni so mislim, da na občini rekli.

clock-img

14.06.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

Ma tudi če nimaš roj. lista, oni  ščekirajo v računalniku če jim kaj ni jasno.

< Sporočilo je popravil nivess -- 14.6.2008 22:17:07 >

clock-img

14.06.2008, 22:49

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ceprav je logicno. Jaz sem Jozica Novak z Dunajske, moja hci pa Pepina Krstić iz Splita. Mi je logicen se en dokument, ki naju poveze.

-------------------------
O,Joži......, pol pa tak povej, ne user posted image

ROŽICA

clock-img

14.06.2008, 22:50

clock-img

Anonimen

Mi pase, a ne, Joži...user posted image .

clock-img

14.06.2008, 22:51

clock-img

amaya

pencil-img

4434

rojstni list ti nič ne pomaga.....obvezna osebna ali potni list....

če pa gresta oba starša, zakaj rabiš rojstni list user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

14.06.2008, 23:48

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

imej vse kar je možno, sa so baje hrvati napovedali da bo še pestro poleti, ko bodo slovenci množično hodili k njim...user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

14.06.2008, 23:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

imej vse kar je možno, sa so baje hrvati napovedali da bo še pestro poleti, ko bodo slovenci množično hodili k njim...user posted image

nic niso napovedali, zgrazali so se nad tistim butastim ukrepom, ki so ga dali ven.

clock-img

14.06.2008, 23:53

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

nic niso napovedali, zgrazali so se nad tistim butastim ukrepom, ki so ga dali ven.

ma takrat ko naši niso spustili 2 hrvata čez ker sta imela hr zastave na avtu....in so jih naši kaznovali. takrat so se hrvati ful zbunli baje

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

15.06.2008, 00:06

clock-img

Anonimen

ma takrat ko naši niso spustili 2 hrvata čez ker sta imela hr zastave na avtu....in so jih naši kaznovali. takrat so se hrvati ful zbunli baje

aha, s temle pa nisem na tekocem. ceprav mi prejsnji vikend ni nihce cisto nic tezil...ampak je bilo ze tekme konec, se mi zdi user posted image

clock-img

15.06.2008, 00:21

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

eh, po moje ne bodo upali kej preveč komplicirat, saj imajo poleti pol slovenije tamuser posted image user posted image

clock-img

15.06.2008, 07:20

clock-img

amaya

pencil-img

4434

eh, po moje ne bodo upali kej preveč komplicirat, saj imajo poleti pol slovenije tamuser posted image user posted image

ja itak. Če nas ne bi blo bi bilo pol hotelov praznih user posted image ....oni se pa še bunijo in komplicirajo. Pa sej jim mi dnar dol nosimo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

15.06.2008, 12:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ja itak. Če nas ne bi blo bi bilo pol hotelov praznih user posted image ....

Nismo tko pomembni...user posted image , na petem mestu smo, po obisku, se mi zdi. samo ne najdem statistike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem