writing-img

Morje

clock-img

01.06.2005, 22:05

clock-img

MARTY

pencil-img

41

Konec tedna odhajava z Klaro na morčka in bi vas prosila za pomoč. Namreč ne vem koliko mora biti temperatura morja za 5 mesečnico ?:zmeden2:

Marty

clock-img

01.06.2005, 22:15

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hja, meni se zdi, da je morje še prehladno za take male bebe. Naša bo stara 10. mesecev ko gremo, pa se bo kopala kar v svojem bazenčku, kjer bo toplejša voda. Upam:zmeden:

clock-img

01.06.2005, 22:51

clock-img

schnappi

pencil-img

18

V morju naj dojenčki ne bi plavali in se namakali, tako kot mi, ampak naj bi se samo ohlajali,tako bolj na hitro. pa ne še sedaj. Kar v bazenčku se kopajta, bo bolj zdravo. Pa uživajte še za nas, mi dopust še čakamo.....:)

clock-img

01.06.2005, 23:39

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

no tkole. mi smo ravno nazaj z morja in smo našo Zarjo kar namakali v morju in ji nič ni škodilo. najprej samo malo podplatke in ji je bilo všeč. zadnji dan, ko je pritisnila vročina, sva šli pa obe notri. Zarja sicer bolj na kratko, toliko da se je ohladila, potem pa zavit v brisačo (predvsem zaradi sončka) in je bila navdušena nad vodo. je brcala in se smejala, potem pa sladko pančkala dalje na sprehodu. jaz pravim čim manj komlicirat in seveda po pameti in občutku. aja, stara je pa 5 mesecev.

clock-img

02.06.2005, 19:59

clock-img

Anonimen

Ta vikend je napovedana burja. Prejšnji vikend je imela voda okoli 20 stopinj in jaz si otroka ne bi upala dati vanjo, morda za nekaj trenutkov tik ob obali, kjer je bila voda najtoplejša.
Ta teden je burja morje shladila na 14 stopinj in tudi zunaj ni več take vročine kot je bila prejšnji teden. Dvomim, da bo morje za vikend že imelo 20.
Absolutno odsvetujem kopanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem