writing-img

Morje pri 1 mesecu?

clock-img

19.02.2009, 11:03

clock-img

janja.k

pencil-img

98

Rok imam začetek avgusta. Kaj mislite o tem, da bi šli na morje (otok Pag) v začetku septembra (za 1 teden)? Imamo senco, v hiški vodo, klimo, gretje.  Ali je to prehitro za dojenčka?
Hvala in lep dan!

clock-img

19.02.2009, 11:05

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Nič ni prehitro. Če bo z dojenčkom in s tabo vse O.K. (itak, da bo), potem nimaš kaj razmišljat! Morje, klima, super za dojenčka!

clock-img

19.02.2009, 11:14

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Nič ni prehitro. Če bo z dojenčkom in s tabo vse O.K. (itak, da bo), potem nimaš kaj razmišljat! Morje, klima, super za dojenčka!

Se podpišem pod to. user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

19.02.2009, 11:18

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Pojdi in uživaj! user posted image  

clock-img

19.02.2009, 11:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Se podpišem pod to. user posted image

in jaz se podpišem. Sama sem šla z najmlajšo pri 1,5 mesecu v juliju na morje, pa je bilo super. Sicer smo bili v prikolici - svoji, tako, da sem vedela, kje sem. Sem samo dojila, pa je bilo super - čez dan v senčki, tudi na plaži, pa najmanjši bazenček sem imela s sabo in dala van morsko vodo, da se je segrela, potem pa sem jo not kopala, pol sem jo pa s sladko vodo splahnila - je prav užival. Je pa zraven v prikolici bila babica (ona, ki je pri porodih), pa

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.02.2009, 12:20

clock-img

blazka

pencil-img

554

Seveda pojdite, tudi mi imamo rok poleti in mislimo it na morje z 1 ali 2 meseca starim. Po mojih izkušnjah imaš še najmanj dela s tako majhnim, sploh če se dojita. Mi smo bili s tastarejšim na morju, ko je bil star 1,5 meseca in to v šotoru. Je zunaj grmelo in treskalo, on je pa mirno spal, kot da ni nič. user posted image

clock-img

19.02.2009, 12:31

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Načeloma ja, itak boš pa videla kako bo po porodu z čiščo, pa kako vam bo laufalo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

19.02.2009, 12:38

clock-img

Anonimen

Porodnica  je zaradi same sebe doma , da se čuva.Če bo s teboj vse v redu greš komot lahko na dopust.Otročku pot ne bo šodovala, morski zrak pa še najmanj in, kot praviš imate vse komoditete sploh ni problema.

clock-img

19.02.2009, 12:49

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Kar fauš sem vam, kako vam bo lepouser posted image

clock-img

19.02.2009, 16:15

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Mi smo šli pri 2m na barko, pa smo se imeli čisto fino. user posted image

clock-img

19.02.2009, 16:16

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Zaradi otroka ni skrbi, če bo vse bp.
Kako boš pa ti, je pa druga stvar (carski rez, šivi, čišča ...).
Pa srečno!

clock-img

19.02.2009, 16:50

clock-img

Toja22

pencil-img

199

Mi smo šli pri dveh mescih na morje za 14 dni. Blo je super.user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 18:20

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Brez problema, jaz bi šla.

clock-img

19.02.2009, 18:32

clock-img

lunca69

pencil-img

37

Pojdi in uživaj, mi smo ravno tako odšli na otok pag ko je bila naša pupa stara 1,5meseca in smo se imeli super!!!

clock-img

20.02.2009, 08:20

clock-img

Luni

pencil-img

1371

IZVIRNO SPOROČILO: janja.k

Rok imam začetek avgusta. Kaj mislite o tem, da bi šli na morje (otok Pag) kje na Pagu imate hiško? - Mi imamo apartma v Satri Novalji user posted image  v začetku septembra (za 1 teden)? Imamo senco, v hiški vodo, klimo, gretje.  Ali je to prehitro za dojenčka?
Hvala in lep dan!

clock-img

20.02.2009, 08:46

clock-img

janja.k

pencil-img

98

Kamp Šimuni

clock-img

20.02.2009, 09:19

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Uuuu, tam je pa lepo! Zelo! user posted image  Se morda kdaj v Novalisu srečamo user posted image

clock-img

20.02.2009, 11:19

clock-img

piko12

pencil-img

636

Če ne boš imela komplikacij pri porodu kar veselo. Uživaj v zadnjem mirnem dopustu, ker drugo leto boš otroka samo še lovila in bo akcija non-stop.;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem