writing-img

Motena toleranca glukoze

clock-img

31.07.2008, 15:50

clock-img

temboli1

pencil-img

138

Pozdravljene,

v prvi nosečnosti me je doletela motena toleranca glukoze in sem bila na dieti, po rojstvu, je bil sladkor v redu pri meni in pri otroku.

Me pa zanima, glede na to, da me strašijo, da bo v drugi nosečnosti še večji procent možnosti, da razvijem sladkorno tipa 2, če je katera imela enako zgodbo v prvi nosečnosti in kako je bilo pri drugi.

Lepo prosim za izkušnje.

Hvala

clock-img

31.07.2008, 15:52

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V drugi nos. imaš veliko možnosti, da se ti ponovi motena toleranca oz. gastacijski diabetes. Da bi se razvila sladkorna tipa 2, še nisem slišala. Za sladkorno tipa 2 pa imaš res velike možnosti kasneje čez leta.

clock-img

12.08.2008, 21:08

clock-img

orka

pencil-img

912

hallo
Sem 3-jič noseča, prvič je bilo vse ok, drugič imela ns = nos. slad., sedaj zopet ns in ja večje možnosti imamo, da se nam v kajsnejših letih razvije slad. tipa 2 a te možnosti se lahko zmanjšajo z zdravo prehrano in vzdrževanjem idealne teže...

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

13.08.2008, 20:48

clock-img

tabi

pencil-img

718

Jst sem mela v 1user posted image moteno toleranco v 2user posted image pa ne je bilo pa vse ok

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

14.08.2008, 22:52

clock-img

pikicai

pencil-img

203

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem