writing-img

Mothercare zaprl trgovino v Emporiumu!

clock-img

19.07.2006, 16:22

clock-img

TVN

pencil-img

714

Ja, včeraj sem bila tam in doživela šok. MC-a ni več v Emporiumu!

A ima mogoče kdo kakšno informacijo, če MC planira odprtje svoje trgovine kje drugje v Sloveniji?

Na njihovi spletni strani na informacij, pa tudi v bližnjih državah (I, A, D) ni nobene njihove trgovine... Ful se mi zdi škoda, so imeli luštkane stvari....

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

19.07.2006, 16:50

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Ne vem, mogoče se spet kje pojavijo.

Meni je tudi zelo žal.  Pa še tako na hitro so jo zaprli...user posted image user posted image

clock-img

19.07.2006, 16:52

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1003060 

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1008848 

Tole si malo preberi. V SLO MC žal ni več in ga do nadaljnega tudi ne bouser posted image .

clock-img

19.07.2006, 18:02

clock-img

fici

pencil-img

6

Oblačilca MC imajo v Nami v 1. nadstropju! user posted image
Vsaj prejšnji teden so še bila.

Izbira ni tako velika, imajo pa vseeno kar nekaj.
In tudi številke imajo (za razliko od Imporiuma) vse.

clock-img

19.07.2006, 21:08

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

v nami v centru lj so komaj dobili to znamko, ne vem, če so jo že ukinili? močno dvomim

iz malega zraste veliko

clock-img

20.07.2006, 02:06

clock-img

Anonimen

Bom sla pogledat jutri ali pa v petek v Namo, ce bo cas. Ampak jo bodo tudi v Nami slej ko prej ukinili, od kje pa naj dobivajo robo, ce so prekinli pogodbo s Slovenijo?user posted image  

Drugace pa v onih dveh debatah ze vse pise.

LP

clock-img

20.07.2006, 11:50

clock-img

TVN

pencil-img

714

Hvala vsem za odgovore. Nisem videla prejšnjih debat, sem pa na HP od MC videla, da nimajo v SLO več nobenih trgovin, ostale pa so predaleč. No, na Tajsko bi že šla, ampak ne samo po cunjice...user posted image

Ribica RR, zanimivi podatki glede Nexta in Gapa. A naše tržišče ni bilo zanimivo, ker je kao premajhno ali kaj? Obe verigi namreč dobro poznam in sta super. V Ameriki je Gap smešno poceni (v Evropi temu ni tako, tudi ponudba ni primerljiva), Next pa je tudi v UK krasna štacunca, mož se vedno oblači tam. Res škoda, škoda, da jih ni mogoče privabiti v Slo....

*** Imejte se lepo! ***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem