writing-img

Motni kozarci iz pomivalnega stroja

clock-img

15.10.2007, 16:37

clock-img

palomina

pencil-img

25

Zakaj mi postane steklo, prano v pomivalnem stroju lisasto? Uporabljam pralni prašek in sredstvo za izpiranje Finish in imam gorenjev pomivalni stroj.
Kaj naj naredim, dodam.., da se to ne bi dogajalo?

clock-img

15.10.2007, 16:52

clock-img

triša

pencil-img

550

Misli da to kaže na pomanjkanje soli v stroju.

clock-img

15.10.2007, 17:37

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

IZVIRNO SPOROČILO: palomina

Zakaj mi postane steklo, prano v pomivalnem stroju lisasto? Uporabljam pralni prašek in sredstvo za izpiranje Finish in imam gorenjev pomivalni stroj.
Kaj naj naredim, dodam.., da se to ne bi dogaja     

v stroju ti manjka soli

clock-img

15.10.2007, 20:22

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Obvezno sol, tudi če ti na tabletah piše, da je dodana. Ker je te soli premalo.
Vsaj tako so nas učili na enem gorenjevem seminarju.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

15.10.2007, 20:41

clock-img

Anonimen

Tako je,sol čim prej v stroj.je pa tudi odvisno od kvalitete stekla.

clock-img

15.10.2007, 21:04

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

jaz pa imam vedno sol posebej dano v stroj,pa so še vedno motni-lisasti kozarci.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

16.10.2007, 10:59

clock-img

Anonimen

jaz pa imam vedno sol posebej dano v stroj,pa so še vedno motni-lisasti kozarci.

saj pravim,da je najbrž slaba kvaliteta stekla.Pa vsake dva meseca si spucajte pomivalni.V parnega v košarico za pribor daste to stekleničko od finisha-čistilo za pomivalne in zalaufate stroj na polno pranje.

clock-img

17.10.2007, 08:17

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Pri meni je blo pa tako, da so bli kozarci full motni dokler sem uporabljala prašek za pomivanje posode, odkar uporabljam gel se pa lepo svetijo.

clock-img

17.10.2007, 08:19

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Tako je,sol čim prej v stroj.je pa tudi odvisno od kvalitete stekla.

podpis

clock-img

17.10.2007, 09:02

clock-img

honey

pencil-img

2567

Če mene vprašaš, prvo kot prvo veliko soli v stroju, ker jaz vidim pri svojem, pa imam novega: lučka mi še ne sveti, ampak kozarci so pa vsi pikasti, pa dodam skoraj 1/2 škatle soli notri. Potem pa ja, redno ga čistim, vsak mesec 1x dam notri tisto stekleničko za čiščenje, tako da je res ves čas čist. Drugače pa uporabljam tiste čisto najbolj navadne kozarce, kateri najbrž niso narejeni iz ne vem kako kvalitetnega stekla, pa niso nikoli motni. Uporabljam pa Calgonit tablete.

clock-img

18.10.2007, 12:20

clock-img

qwasy

pencil-img

234

ježešna, a pomivalca morm tut pucat user posted image takoj bom šla v akcijo. Kašno stekleničko naj kupim? Mam kalgonit tablete, sol, pa tisto reč za sijaj, to je vse. Ojoj, kakšna gospodinja, sem čist paf...user posted image user posted image

clock-img

18.10.2007, 18:28

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

Pri meni istouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

18.10.2007, 18:29

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Pri meni je blo pa tako, da so bli kozarci full motni dokler sem uporabljala prašek za pomivanje posode, odkar uporabljam gel se pa lepo svetijo.

Jaz vedno samo gel uporabljam pa so lisastiuser posted image
Pa tudi pucam ga redno -tako da pri meni nič od tega ne pomagauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

18.10.2007, 18:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: qwasy

Mam kalgonit tablete, sol, pa tisto reč za sijaj, to je vse.

a tablete,sol in tekočino za sijaj daš vse hkrati not? sej je v tableti že vse not.ol inkluziv.
meni se tudi občasno to zgodi.še nisem pogruntala zakaj.ja,mogoče pere slabše,ko ful nabašem posode not ali pa ko jo koruznik zloži not narobe,da je vse eno čez drugo.
uporabljam pa samo tablete ki se jih dobi v DM.vsake toliko dam še čistilo za stroj not,tudi iz DM in tisto dišavico.pa filter je treba redno pucat.

clock-img

18.10.2007, 21:58

clock-img

urška76

pencil-img

2569

IZVIRNO SPOROČILO: že 35

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

Pri meni istouser posted image

Punce a ne gledate reklam, rjasti so a ne, sej tam skoz neki o eni koroziji govorijo user posted image

Pa brez zamere, sam mal heca

clock-img

19.10.2007, 18:39

clock-img

qwasy

pencil-img

234

a tablete,sol in tekočino za sijaj daš vse hkrati not? sej je v tableti že vse not.ol inkluziv.

Tablete pa vedno klasične kupim, tiste ki niso "ol inkluziv", zato da mi lučke ne svetjo - to me dela živčno....
Aja, spet sem pozabila kupit to reč za pomivalca pucat, bom jutri kupila, potem pa poročam, če so zdaj moji kozarci brezhibni...aaah . user posted image

clock-img

19.10.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

a nimaš tipke,kjer vklopiš funkcijo 3 v 1?
no,vsaj moj stroj jo ima.vklopiš to zadevo in ti pol nobena lučka ne sveti.
meni  včasih tamala štela gumbe in mi izklopi to funkcijo 3 v 1.in potem mi res svetijo lučke,kot da mi manjka tekočine za lesk in sol.

clock-img

19.10.2007, 20:39

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: palomina

Kaj naj naredim, dodam.., da se to ne bi dogajalo?

preprosto, ne pomivaj kozarcev v pomivalcu. jaz jih operem na roke, dobro sperem in jih zložim na krpo, pa se sami posušijo. lis preprosto ni.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem