cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mozoljčki

clock-img

20.05.2007, 09:58

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Ali kdo ve kaj bi to bilo najprej so se mu naredili ene trije mozoljčki po nogicah, pa se nisva z možem kaj dosti ozirala na to, potem pa se mu je sedaj naredilo še na spodnji desni strani trebuha še enih 15 na kupu, okoli so videti tako modrikasto. Počuti se drugače vredu, nima vročine, mene pa vseeno skrbi kaj bi to bilo. Od danes na včeraj pa ni nič novega, pa vidi se tudi, da se ostali celijo. Ali je kdo že videl kaj takega?

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

20.05.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

Kolk je pa staro tvoje dete?

Ker je čist možno,da so milije,drobni mozoljčki,ki se nardijo pri novorojenčkih.

Upam,da se vam stanje čimprej izboljša.Druga pa vprašaj patronažno med.sestro al pa zdravnika,kaj bi lahk to blo.

Lep pozdravček!user posted image

clock-img

20.05.2007, 12:32

clock-img

Anol

pencil-img

299

Pardon, pozabila napisat, gre za ta starejšega, ki je star 2,5 leti.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

21.05.2007, 07:17

clock-img

honey

pencil-img

2567

Nimam pojma, kaj bi to lahko bilo, ampak na tvojem mestu bi ga peljala k zdravniku, da se vidi kaj in kako. Nikoli ne veš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem