writing-img

Mozoljčki nad lulčkom

clock-img

08.08.2005, 17:57

clock-img

Rozinca

pencil-img

41

Živjo! Še sreča, da obstaja RR, kajti vedno, ko se pojavi kakšen problem se obrnem nanj. Pa naj mi še kdo reče, da je larifari. Ni res.
Skratka najinemu 6.mesečnemu :duda: se je pojavila nad lulčkom in malo na nogicah (tam kjer je še plenica) rdeča koža posuta z mozoljčki. Mislite, da je vnetje? Ali je vnetje samo po ritki?? Ne vem namreč kako to izgleda. :(
Je možno, da od 1.zobka, ki bode ven? Vlažilni robčki? Plenice? Ampak potem bi bili verjetno mozoljčki po celi ritki???:zmeden:

Hvala za odgovore in lep dan!

clock-img

08.08.2005, 18:00

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ni nujno, da se vsa koža vname pod plenico. če je rdeča koža potem je vnetje, malo bolj ga luftaj, pa dobro ga namaži s kremo, plenico pa čimvečkrat menjaj

našemu se je to dogajalo, če je imel plenice babylove čez noč - zgleda da mu ni odgovarjalo urin + toplota

clock-img

08.08.2005, 18:03

clock-img

Rozinca

pencil-img

41

Ja piščanc, babylove pleničke imamo tudi mi čez noč. Katere si pa ti začela potem uporabljati, da je bilo ok??

Hvala!

clock-img

08.08.2005, 18:08

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

men so zakon fixies vijolične in sicer ena številka večje kot ponavadi. čez dan uporabljam pampers 3, ker jih imam še na zalogi, ponoči pa fixies vijolične 4. nikoli več ni imel tega vnetja

clock-img

08.08.2005, 18:16

clock-img

Rozinca

pencil-img

41

Hvala piščanc! Sem ti dolžna :kava:!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem