writing-img

Mozolji?

clock-img

09.10.2007, 20:43

clock-img

Anonimen

Zanima me če je katera imela mozolje po obrazu,še preden ji je zamujalauser posted image ? Jaz jih imam kot pubertetnica sem.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.10.2007 6:39:35 >

clock-img

09.10.2007, 21:39

clock-img

j@s@

pencil-img

10

Ne sekiraj se,tudi jaz sem jih imela in jih še vedno imam.Sem pa v 24 tednu.Kaj moreš,hormoni pač.user posted image

clock-img

09.10.2007, 23:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz pa sem v user posted image  imela lepo, čisto kožo. user posted image  Je pa res, da že v pubeteti nisem imela mozoljev - le tu in tam se je kateri spomnim in me obiskal. user posted image  
To je odvisno od hormonov - itak pa se tudi nosečnost enkrat konča.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

10.10.2007, 06:15

clock-img

Anonimen

Jaz pa jih nisem nikdar imela, dokler nisem 3 mesece jemala KT. In takrat sem vzcvetela. V nosečnosti še zlasti. Pa tudi po porodu še vedno. Sicer ne po obrazu, ampak hrbet je pa katastrofa. Celo na vrat se grdobe napravijo.

clock-img

10.10.2007, 08:16

clock-img

tejkag

pencil-img

455

Ja tudi mene so napadli v nosečnosti. Pa tudi po porodu se jih še kakšna dva meseca nisem znebila, zdaj je na srečo že mnogo bolje.

clock-img

10.10.2007, 08:30

clock-img

Anonimen

Ko sem jemala KT, jih sploh nisem imela. Brez Kt sem pa bila vedno kot ena roža iz vrta, ki kar naprej cveti. Zdaj v user posted image  pa imam tako lepo kožo kot še nikoli.user posted image

clock-img

10.10.2007, 09:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja, jaz sem jih imela. V prvi in drugi user posted image  še preden mi je zamujala M. Tokrat sem misla, da pač prihaja M in nisem šla za tem, da sem user posted image

V prvi user posted image  se je koža čistila ene 3-4 mesece, potem pa sem imela do konca zelo lepo kožo, kot dojenček.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem