writing-img

Mozolji

clock-img

13.08.2008, 10:56

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Zanima me, če se so katero začeli mozolji napadati pri plodnih dnevih. Meni ponavadi mozolji nakažejo user posted image , zdaj pa sem jih dobila ob plodnih dnevih oz. ovulaciji in to na obrazu in po hrbtu.

Pa komi sem se jih znebila po KT, zdaj jih bom pa spet cel mesec gledala user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 11:19

clock-img

LunaLuna

pencil-img

140

Morda je kriva prehrana...meni telo takoj pove, kdaj jem nezdravo ->mozolje dobim.

clock-img

13.08.2008, 11:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pa komi sem se jih znebila po KT, zdaj jih bom pa spet cel mesec gledala

jaz sem tud 7 let jemala KT in jih je blo fuuuull manj... zdej pa ze 4 leta veselo obcudujem te male vrazice na svojem bjutiful fejs.. user posted image

clock-img

13.08.2008, 13:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Do prve nos. sem jih vedno dobila pred M. Potem pa nič več user posted image  Razen ko sem spet zanosila, sem jih vsakič imela prve tri mesece.

clock-img

13.08.2008, 14:28

clock-img

ptejka

pencil-img

60

Ja tut jaz mam težave z mozolji in to ponavadi prav pred ovulacijo. Sicer sem tudi sama 6 let jedla KT. Sedaj delamo na user posted image  in se tudi mozolje splača trpeti - samo da bi ratalo!

clock-img

13.08.2008, 14:31

clock-img

ziva1

pencil-img

455

user posted image user posted image user posted image maš prav ptejka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem