cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mrežaste hlačke

clock-img

17.08.2007, 10:27

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

A kje prodajajo posebej mrežaste spodnje hlačke (mogoče v lekarnah??), ki jih dobivaš v porodnišnici po porodu? Se mi zdijo precej praktične, pa bi jih mogoče nekaj nabavila. Kakšne so pa cene?

clock-img

17.08.2007, 10:28

clock-img

Anonimen

ja lekarne, pa kak sanolabor in njim podobne štacune s to medico opremo. cene pa ne vem, ni drago

clock-img

17.08.2007, 10:31

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Sanolabor jih ima,so ma malo bolj kompaktne kot tiste v porodnišnici,cena pa je okrog 1 eur.

clock-img

17.08.2007, 10:37

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

Tudi tosamina trgovina v Viru pri domžalah jih ima - pakirane po 5 kom skupaj, mislim, da pride nekaj čez 5 eur.

clock-img

17.08.2007, 11:45

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Sem jih ravno kupila ta teden v Sanolobar-ju in sem za ene plačala 0,39 EUR. Meni se zdijo še kar ugodne, je pa prodajalka rekla, da jih lahko enkrat vmes operem, torej niso čist za enkratno uporabo.
Mislim, pa da jih imajo tudi v lekarnah in podobnih "medicinskih" trgovinah.

mojeustvarjanje

clock-img

17.08.2007, 12:24

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

lahko jih tudi večkrat opereš, vsaj jaz sem jih, samo ne v stroju, ampak ročno

clock-img

17.08.2007, 12:57

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Dejča, imam še pet komadov nedotaknjenih mrežastih hlačk, ker sem si jih lani preveč kupila, pa jih nisem toliko rabila. Če želiš, mi na zs sporoči naslov, pa ti jih pošljem. Se mi zdi škoda, da mi ležijo v omari, če pridejo kateri prav.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

17.08.2007, 17:48

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jaz sem jih tud kupila v Sanolaborju pa so bile 0,40 €. V porodnišnici Trbovlje ni bilo treba imeti svojih smo jih vedno dobile kadar smo hotele.user posted image Res so te mrežaste hlačke fajne, če si šivan.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

17.08.2007, 19:26

clock-img

pikica86

pencil-img

131

živjo

tudi jaz sem jih kupila v Sanolaborju(velenje) in sem za 1 kom dala 0.25 eur

mi je pa prodajalka rekla da jih lahko perem, vendar jih še nisem sprobalauser posted image

clock-img

18.08.2007, 06:24

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Kupila sem jih v lekarni in so res praktične,pa še drage niso. Sem jih uporabljala že po prvem porodu. Perejo pa  se lahko večkrat, če se ne motim jih tudi v porodnišnici večkrat perejo.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

18.08.2007, 06:42

clock-img

April

pencil-img

5459

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja82

če se ne motim jih tudi v porodnišnici večkrat perejo.

edin, če jih iz košev za smeti pobirajouser posted image

Jaz sem si ene na roke oprala, pa so bile potem vse scufane. Ok, enkrat še gre, sploh če jih sam uporabljaš. Da bi mi pa v porodnišnici oprane ponudil, si jih pa raj sama prinesem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem