writing-img

Muller?

clock-img

17.12.2004, 10:41

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Zdravo!

Mi lahko katera pove ali prodajajo modrce za dojenje v Mullerju v BTC-ju - zraven Baby Centra? Če ne v tem Mullerju, kje pa potem?

Hvala in lp.

Lu

clock-img

17.12.2004, 11:44

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem kupila modrc v btc mullerju...so pa res najboljsi...tko mehki...priporocam..

clock-img

17.12.2004, 11:48

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Lu, prodajajo modrce v Mullerju v btc-ju! Sem si ga kupila stane pa 2.300,00. Sem bila pa presenečena, ker so zelo velike št. Jst nosim košarico D, kupila sem si pa košarico C :zmeden2:. Prodajalko prosi, če ga lahko probaš, te sicer pelje v sobico, kjer imajo čistilke shranjene metle, ampak je not ogledalo pa da se probat. Lahko ga pa kupiš pa prideš z računom zamenjat.

Aja, imajo pa samo bele. Pa sej imajo prednost, se jih da kuhat, pa nič ne gre skup, preizkušeno, ker ga že kar nosim, mi drugi niso prav :ups:!

Uspešen nakup papa :sloncek:

clock-img

18.12.2004, 00:49

clock-img

barby*

pencil-img

529

Se pridružujem Pinji...danes sem ga kupila ( ups, je že včeraj )in ga bom tudi kar začela nosit, ker drugega ne dobim; je pa ful fajn mehak in udoben..košarice pa res velike:bravo: Pa tud jaz sem bila v "tisti sobici":)-:)-:)-

pa pa
barby:metulj: in :love:26t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem