writing-img

Multitasking in moški

clock-img

30.01.2008, 12:02

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Vedno več moških vidim da nekako ne zmorejo multitaskinga, tako kot ženskeuser posted image user posted image  Ali pa zelo malokateri moški to zmore, dokler se njegove varovalke ne pregorijo. torej delajo vsako stvar posebej.  Kako je to pri vas? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

30.01.2008, 12:05

clock-img

Anonimen

Ne poznam nobenga dedca ki bi bil zmožen delat dve stvari na enkrat, kaj šele več. Pa mam dva brata, v šihtu miljon dedcu okol sebe, doma dedca....ma oni delajo eno stvar, pol drugo, pol tretjo....nikul pa vse na enkrat. Kar je po eni strani dobro, k običajno manj zajebejo k me.user posted image

clock-img

30.01.2008, 12:09

clock-img

Kaštrun

pencil-img

668

je moj včeraj rekel: daj pomij posodo predno greš, jaz bom imel potem tamalo, pa ne bom mogel user posted image

sem rekla: kako pa jaz dopoldne vse naredim? umijem zobe, se stuširam, skuham, pospravim, pomijem... WTF desci?!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

clock-img

30.01.2008, 12:12

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

ma oni delajo eno stvar, pol drugo, pol tretjo....nikul pa vse na enkrat. Kar je po eni strani dobro, k običajno manj zajebejo k me.user posted image

Jp .... zato, ker se samo tak lahk 100 % posvetiš stvari, ki jo počneš ( in je narejena ornk user posted image  ) .....

clock-img

30.01.2008, 12:18

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Moj je multitasking samo pri tehnikalijah (net in TV), je sposoben naenkrat: surfat, pisat e-mail, čvekat po MSN-ju, gledat kak spot na računalniku in zraven še spremljat film na TV.user posted image  Aja, pa še po gsm-ju vmes govort.user posted image
Aja, pa še z mano se ob vsem tem 'pogovarjat', v enozložnicah sicer.user posted image  To me še najbolj razkuri.

clock-img

30.01.2008, 12:25

clock-img

Anonimen

Gre za biološke razlike. Moški (večina, ne vsi) možgani delujejo tako, da dela ena polovica intenzivno  indokaj nepovezano z drugo - torej naredijo eno stvar in to tako kot je treba, ženski (spet večina, ne pa vsi) možgani pa delujejo povezano in zato tudi lažje izvajajo multitasking, kot si se izrazila. Pozitivna posledica takega delovanja je za ženske npr.  če jih zadene kap, da drugi deli možganov lažje in hitreje prevzamejo delo okvarjenih celic in zato v povprečju ženske po kapi hitreje in bolje okrevajo kot moški. Moški pa npr. znajo bistveno povedat v treh besedah, medtemko ženske zraven napletemo še 100 zgodb, preden pridemo do bistva.

Sem pa npr. jaz narejena bolj po moško - ne maram delat tri stvari naenkrat in mi gre zelo na živce, če sem v to prisiljena, ker nič ni narejeno tako kot bi moglo biti. Tudi orientacijo imam bolj moško - se ne izgubim.  Moj mož pa vedno dela po 10 stvarihkrati, posledično nikoli ni nič narejeno do konca. Spodbijava stereotipe user posted image .

clock-img

30.01.2008, 12:42

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Multitasking jim deluje samo v gostilni, takrat so sposobni debatirat + pit. user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2008, 12:43

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

hahhahaha....full dobra temauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne poznam ga takega moškega junaka, ki lula ko kaka

se pravi ne morejo medtem ko jejo in fojtrajo deco študirati na to, da je čez pol ure roditeljski, pa da moraš še prej cote vun obesit drugo rondo dat prat, poklicat taščo če bo mirkala otroke pa ko grem dol pa deco spravljam k tašči, še 3 vreče smeti spotoma nesem....ipd

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

30.01.2008, 12:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Multitasking jim deluje samo v gostilni, takrat so sposobni debatirat + pit. user posted image user posted image user posted image

Hja....to zna pa moj tuduser posted image

Ja pa tv bult pa delat se da me posluša kaj nakladam zna tuduser posted image

clock-img

30.01.2008, 12:46

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Moj pa to zna. Kuha kosilo, merka mulce in igra fuzbal na računalnik.

clock-img

30.01.2008, 12:51

clock-img

petja

pencil-img

998

Moj bi zdajle rekel "Kaj je to multitasking user posted image ".

user posted image user posted image user posted image

Lp, petja

clock-img

30.01.2008, 12:56

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Sej jaz sem tud mogla odgovore prebrat da sem ugotovila kaj neki je to..... blond ni kej.

clock-img

30.01.2008, 14:14

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ja pa tv bult pa delat se da me posluša kaj nakladam zna tuduser posted image

user posted image  To očitno obvlada vsa moška populacija. user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

30.01.2008, 14:32

clock-img

janca

pencil-img

309

user posted image hahaha tko kot pri nas. Men sploh ni treba naštevat, sej si že vse taška30 napisala.

clock-img

30.01.2008, 15:05

clock-img

mighi

pencil-img

71

Moški smo lovci, ženske nabiralke. Naš cilj je samo 1, ve pa med nabiranjem lahko opravljate še druge stvari. Za to nas zanimajo športi (npr. nogomet), vas pa nakupovanje, klepetanje ipd.

Zanimiva monokomedija na to temo: Jamski človek (za crknit od smeha).

clock-img

30.01.2008, 16:35

clock-img

karmy

pencil-img

2530

IZVIRNO SPOROČILO: mighi

Moški smo lovci, ženske nabiralke. Naš cilj je samo 1, ve pa med nabiranjem lahko opravljate še druge stvari. Za to nas zanimajo športi (npr. nogomet), vas pa nakupovanje, klepetanje ipd.

Zanimiva monokomedija na to temo: Jamski človek (za crknit od smeha).

če bi bilo res tako pol so lovci gnili lovci user posted image user posted image user posted image ko ne znajo razmišljati več stvari hkrati

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

30.01.2008, 17:50

clock-img

ada2

pencil-img

7402

o, moj pa zmore....
npr:
gleda TV in zraven spiuser posted image
opravlja veliko potrebo in zraven bere časopis
skuha kosilo in zraven naredi še meni vsaj za pol ure dodatnega delauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.01.2008, 18:41

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

o, moj pa zmore....
npr:
gleda TV in zraven spiuser posted image
opravlja veliko potrebo in zraven bere časopis
skuha kosilo in zraven naredi še meni vsaj za pol ure dodatnega delauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2008, 19:19

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Itak da je gensko to tako. Pri nas je že tako, da jaz vedno delam 10 reči naenkrat, pa zgubila bi se tudi mimogrede kjerkoli, nobene orientacije nimam, se moram ful potrudit, moj pa obratno, mu gre ful na jetra, če ga kdo med edino rečjo zmoti.

Aja, seveda pa obvlada spremljanje tv-ja, pc-ja in šaltanja obojega na več kanalov in strani -  vse hkrati.user posted image

clock-img

30.01.2008, 20:07

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako sem se nasmejalauser posted image

pri nas- ista zgodba...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

30.01.2008, 20:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Moški (večina, ne vsi) možgani delujejo tako, da dela ena polovica intenzivno  indokaj nepovezano z drugo

To seveda misliš zgornjo in spodnjo polovico? user posted image

Pri nas atiju multitasking ne gre dobro od rok. Mu gre pa kar dobro multiasking user posted image

clock-img

30.01.2008, 21:42

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Haha ste me sedaj nasmejale. Pri nas je tudi tako, da če mojemu slučajno naročim dve ali tri stvari, ena ziher ni opravljena user posted image . Sem mu zadnjič nekaj naročila, med drugim tudi, da spotoma odnese smeti, sem mu jih celo nastavila, pa je vrečka ostala tam kjer sem jo pustila user posted image .

clock-img

30.01.2008, 21:49

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Vedno več moških vidim da nekako ne zmorejo multitaskinga, tako kot ženskeuser posted image user posted image  Ali pa zelo malokateri moški to zmore, dokler se njegove varovalke ne pregorijo. torej delajo vsako stvar posebej.

To pa me ne čudi oz. NE poznam moškega, ki je to sposoben. Lepo po vrsti, eno po eno.....stvaruser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.01.2008, 22:16

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

to samo dokazuje, kako nesposobni souser posted image  vse je takoooooooooooo težko...

clock-img

30.01.2008, 22:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Moški (večina, ne vsi) možgani delujejo tako, da dela ena polovica intenzivno  indokaj nepovezano z drugo

To seveda misliš zgornjo in spodnjo polovico? user posted image   

user posted image user posted image user posted image  Tudi tako si lahko razlagaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem