cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Murska Sobota

clock-img

26.08.2009, 21:47

clock-img

Evica22

pencil-img

185

Pozdravljene.
Za podaljšan vikend se odpravljamo na vikend v Mursko Soboto. Zanima me, kam bi lahko šli na krajši izlet. Pa še to: smo še vozičkarji:) Seveda se bomo šli kopat v Moravske toplice, ampak me zanima, če je še kaj vredno ogleda.

clock-img

27.08.2009, 10:53

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Murske ne poznam. Smo se pa veliko potepali, ko smo bili v Moravcih.
Na tistem koncu je kar nekaj še delujočih mlinov na Muti, pa Otok ljubezni, pa eno jezero (se mi zdi da Bukovniško) je tam, kjer je izvir z zdravilno vodo. Šli smo se tudi peljat s splavom čez Muro.
Res lepo. Pojsdite v Moravcih v TIC, vam bodo vse razložili.

Uživajte!

clock-img

27.08.2009, 10:54

clock-img

Babsi

pencil-img

149

...mlinov na Muri....ne Mutiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 12:16

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

mi smo kAr veliko bili na bukovnici..ko smo živeli v ms...pa tud v rakičanu pri konjihuser posted image

clock-img

27.08.2009, 15:55

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Na kakšno turistično kmetijo - mislim, da je ob Bukovniškem jezeru ena znana turistična kmetija. Tam se lahko tudi sprehajte, otroci lahko božajo živali, pa še dobro se boste najedli.
Nekje v bližini Radencev je tudi zaseben park z živalmi, kjer imajo ogromno domačih in eksotičnih živali. Malo povprašajte, ker podrobnejših informacij nimam, ker so nas sorodniki furali okrog.
Tudi dinozavrski park v Avstriji je samo enih 45 min od Murske Sobote.

clock-img

27.08.2009, 16:09

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Marsikaj je vredno ogleda....user posted image

Nekaj idej....

http://www.moravske-toplice.com/album.php?lang=&katalog=15

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem