writing-img

Mutsy spider vs. Abc design take off

clock-img

08.04.2010, 11:26

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ker mi običajne marele niso všeč, nekako kolebam med tema dvema. Torej o Mutsiju sem večinoma prebrala same dobre kritike (mislim da le eno slabo na račun prednjega kolesa), o Take off-u pa in pozitivne in negativne kritike. Zato bi rada, če lahko kdo pove tudi o Mutsiju, če s čim ni zadovoljen. Ker večina karakteristik gre v prid Abc-ju (teža, velikost zloženega, cena, nakupovalna košara, dežno pregrinjalo, prednje varovalo), a ne vem kako je s samo funkcionalnostjo.
Aja, druge marele pa so večinoma odpadle, ker imajo dva roča in predvidevam, da jih ne moreš peljat z eno roko (saj za tisto prečko, ki povezuje oba ročaja, verjetno ne gre-ali pač?).

clock-img

08.04.2010, 12:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.04.2010, 16:28

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Meni je tudi bolj simpatičen Mutsy.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

08.04.2010, 16:41

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi imamo Spyderja. Kupila sem rabljenega ter dokupila nova kolesa, ker kolesa so full občutljiva. Če ga voziš po pesku se pesek kar zažre v peno iz katerih so kolesa, tako da Mutsy je res bolj mestni voziček. Vodljiv je še kar, ampak prej smo imeli Zappa in ta je veliko bolj vodljiv kljub temu da ima dve ročki. Je pa fajn ker se poleže, sicer ne do konca ampak to me ne moti. Pa stabilnejši je od Zappa, to je pravzaprav edini razlog da sem Zappa prodala, ker je bil zelo nestabilen. Moje mnenje je da ni vreden 250e ( al kolk je že cena v trgovini).

abc pa ne poznam.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

08.04.2010, 18:58

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Kje pa lahko kupim kolesa za spiderja?

clock-img

08.04.2010, 20:14

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Kje pa lahko kupim kolesa za spiderja?

Jaz sem jih kupila na Hrvaškem, v Baby media Shopu, so mi jih naročili, ko so naročali Mutsyje. Imajo jih tudi v Baby centru, amo me je skoraj kap ko sem izvedela cenouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem