writing-img

Muzikaličen dojenček

clock-img

06.02.2005, 21:22

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Moj dva in pol meseca stari sinko bo gotovo glasbenik. Ko mu pojem pesmice, tako prepeva zraven svoje aj-e in oj-e. Danes smo ga posneli s kamero, da bo imel spomin na svoje glasbene začetke.
Kako pa kaj vaši otroci reagirajo na glasbo?

LP

PI-kica

clock-img

06.02.2005, 21:25

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Midva sva oba bolj pevska tipa in ji ogromno pojeva in tudi naša Ema dela natanko to kot vaš ob najinem petju.

clock-img

06.02.2005, 21:56

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Nasa skoz poje, pa čist je nora če je kje kakšna muzika.... začne kar plesat.

clock-img

06.02.2005, 22:29

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Zarja je stara 7 tednov in se že odlično odziva na glasbo. Ji veliko pojemo, predvajamo glasbo in že v nosečnosti sva zeloo veliko glasbe poslušali.

M

clock-img

06.02.2005, 22:29

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

aja, reagira pa z gruljenjem, pravzaprav raznimi au, ou itd, ki so se začeli kakih 10 dni nazaj in so vedno bolj pogosti:)

M

clock-img

07.02.2005, 15:08

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Naš je tudi že pri dveh mesecih potegnil z mano. me pa skrbi kaj bo pri petih mesecih, ker sem nekje prebrala, da imajo takrat zelo dober posluh in ne marajo več, če kdo fuša. Baje eni pav jočejo, če jim kdo kruli. Jaz pa čisto brez posluha, no, pa brez glasu tudi.

Malček od družinskih prijateljev pa že od začetka joče, če mu kdo poje. Pol mu pa njegov ativsa besedila za-rap-a. :zmeden:

clock-img

07.02.2005, 15:26

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja, mogoče se bomo morali pa rapati naučit:)

M

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem